Managed Craft CMS hosting_

Afbeelding voor Managed [rood]Craft CMS[/rood] hosting_

Craft CMS is een flexibel, veilig en snel framework voor digital agencies om websites mee te bouwen. We schreven een tijd geleden een blog over het gebruik van Craft CMS bij digital agencies. In combinatie met onze managed Craft CMS hosting maken zij prachtige, unieke websites die razendsnel én stabiel draaien.

Managed Craft CMS hosting

Dankzij de samenwerking met verschillende digital agencies die Craft CMS gebruiken weten wij als geen ander wat dit framework nodig heeft om goed te kunnen presteren. Bewezen software zoals NGINX, Varnish en Redis zijn standaard beschikbaar in onze Craft CMS server profielen. Wij maken daarnaast gebruik van MariaDB voor de database. Wil je hier van afwijken? MySQL of PostgreSQL zijn ook beschikbaar.

Altijd bereikbaar

Managed Craft CMS hosting komt met een team van experts. Direct bereikbaar per telefoon, e-mail en ticketsysteem. Zodat wanneer jij echt hulp nodig hebt, je direct geholpen wordt. We houden nou eenmaal van korte lijntjes en duidelijke communicatie.

24/7 Monitoring

Wij monitoren 24/7 jouw servers en grijpen wij proactief in om te voorkomen dat de dienstverlening onbereikbaar wordt. Heb je per abuis een error veroorzaakt en kom je er niet meer uit? Dan zijn wij ook in het weekend bereikbaar op ons noodnummer. Zo kun jij altijd vertrouwen op de continuïteit van je dienstverlening.

Deployment

Middels ons eigen dashboard voegen jullie developers gemakkelijk jullie IP adressen en SSH key’s toe aan ieders profiel. Vervolgens kan je op ieder project direct de juiste rollen of specifiek profielen toegang geven. Op de server is het mogelijk de CLI te gebruiken voor bulkacties, cronjobs instellen of je databaseclient te verbinden met MySQL. We hebben daarnaast de koppeling met de bekende deploymenttools geautomatiseerd.

Schaalbaar

Onze managed oplossingen groeien met jullie ambities en behoeftes mee. Binnen enkele minuten is een server op- of afgeschaald met één telefoontje. Zo hoef je nooit meer nee te zeggen tegen je klanten.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wanneer je afhankelijk bent van een leverancier dan wil je weten dat zij de zaken goed op orde hebben. Daarom hanteren wij de internationale standaarden zoals ISO 9001, 27001 en NEN 7510 voor de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te waarborgen. Zo kan jij iedere opdrachtgever verzekeren van de kwaliteit van begin tot eind.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Heb je nog twijfels?

Zelfs daar kunnen wij bij helpen

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina