Wij zijn vakidioten_

Afbeelding voor Wij zijn [grijs]vakidioten_[/rood]

Wij zijn vakidioten. Plain and simple. Techniek zit in ons bloed; een dag niet gecode is een dag niet geleefd.

Dat was 20 jaar geleden zo toen we begonnen op de campus van het Radboud en dat is nog steeds zo nu we met 17 man sterk vanuit ons pand in Nijmegen onze klanten bedienen. En wij durven met zekerheid te zeggen dat dit ook altijd zo zal blijven.

Afbeelding voor

Onze expertise is in die jaren verder verdiept en verbreed. Wij hebben namelijk de eigenschap niet snel tevreden te zijn, want het kan altijd nóg beter, nóg efficiënter, nóg sneller en nóg veiliger. Door de trends in de techwereld goed te blijven volgen proberen wij ‘on top of our game’ te blijven, en ons aanbod telkens naar een hoger niveau te tillen.

Afbeelding voor danny-vera
Afbeelding voor frank-vera
Afbeelding voor danny-marlou

Net als veel van onze relaties verwerk jij met je website of applicatie wellicht (bijzondere) persoonsgegevens. Hierbij is het belangrijk dat je goede informatiebeveiliging borgt. Onze werkwijze is hier specifiek op ontworpen; alle processen rondom managed webhosting zijn dan ook ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Wij vinden het belangrijk om te schakelen met zowel de opdrachtgever als de ontwikkelaars van websites of applicaties. Zo adviseren we hoe je de GDPR/AVG correct implementeert, maar ook hoe je de performance en security van je software op een zo hoog mogelijk niveau krijgt door technische optimalisatie.

changing
the world
bit by bit