Ons
team

:w saves Martijn AKA Tuna
Nerd? Technological badass! Marty
I deal with customers Patrick
Stefan < head >
Free the Mallocs! Robert
Thou shalt not kill -9 Emil
Jenkinsssss Leroy
Talk Nerdy to me Colin
Let me Google that for you Niels
Changing the world bit by bit Danny
I love Java, in a cup that is Frank
Linux it is! Vincent

code hard
play hard

Ons verhaal

Wij zijn vakidioten. Plain and simple. Techniek zit in ons bloed; een dag niet gecode is een dag niet geleefd.

Dat was 17 jaar geleden zo toen we begonnen op de campus van het Radboud, dat is nog steeds zo nu we met 12 man sterk vanuit ons pand in Nijmegen onze klanten bedienen, en wij durven met zekerheid te zeggen dat dit ook altijd zo zal blijven.

Onze expertise is in die jaren verder verdiept en verbreed. Wij hebben namelijk de eigenschap niet snel tevreden te zijn, want het kan altijd nóg beter, nóg efficiënter, nóg sneller en nóg veiliger. Door de trends in de tech wereld goed te blijven volgen proberen wij ‘on top of our game’ te blijven, en ons aanbod telkens naar een hoger niveau te tillen.

Veiligheid en performance hebben binnen ons bedrijf altijd de hoogste prioriteit, en de standaarden liggen op deze gebieden dan ook enorm hoog. Maar wij beseffen ons dat deze standaarden altijd een middel zijn, en geen doel op zich. Daarom zetten we onze tanden graag in jouw casus (hoe eenvoudig of complex deze ook is) en adviseren over de juiste balans voor jouw vraagstuk.

Wij beschouwen onszelf het liefst als jouw technische sparringpartner, waarbij we je pro-actief adviseren over wat jij nodig hebt om het maximale uit jouw applicaties te halen. We zoeken hierbij altijd naar een lange termijn relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen, want als we elkaar de ruimte geven om te doen waar we goed in zijn kunnen we samen pas écht optimaal presteren.