Video 1

Passie voor code!

Video 2

Focus op security

Video 3

Werken bij Rootnet

Ons verhaal

Wij houden van ons vak; een dag niet gecode is een dag niet geleefd.

Dat was 16 jaar geleden zo toen we begonnen op de campus van de Radboud Universiteit, dat is nog steeds zo nu we met 11 man sterk in ons pand in Nijmegen zitten, en wij durven met zekerheid te zeggen dat dit ook in de toekomst altijd zo zal blijven.

Wij zijn ons sinds onze oprichting altijd in de techniek blijven verdiepen en ons als organisatie blijven ontwikkelen. Wij zijn namelijk niet snel tevreden, want het kan altijd nóg beter, nóg efficiënter, nóg sneller en nóg veiliger. Door de trends in de tech wereld goed te blijven volgen en hierop te anticiperen blijven wij uitgerust voor de uitdagingen van morgen.

Veiligheid en performance hebben binnen ons bedrijf altijd de hoogste prioriteit gehad, en onze standaarden liggen op deze gebieden dan ook enorm hoog. Maar wij beseffen ons dat deze standaarden altijd een middel zijn, en geen doel op zich.

Wij werken graag als jouw technische sparringpartner, waarbij we je pro-actief adviseren over wat jij nodig hebt om het maximale uit jouw applicaties te halen. We investeren in lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen, want als we elkaar de ruimte geven om te doen waar we goed in zijn kunnen we samen pas écht optimaal presteren.

Ons
team

Let me Google that for you! Niels
:w saves Martijn AKA Tuna
For fsck sake Martijn
Free the mallocs! Robert
I love Java, in a cup that is Frank
Banana? Stuart
Talk Nerdy to me Colin
< / head > < body > Stefan
Thou shalt not kill -9 Emil
Changing the world bit by bit Danny

code hard
play hard