Nederlandse Managed Hosting_

Managed Hosting Vest Zwart met witte letters

Managed hosting ontzorgt digital agencies en developers. Wij nemen het beheer, de beveiliging en de optimalisatie van jullie hostingomgeving uit handen. Zo kunnen jullie je volledig concentreren op ontwerpen, ontwikkelen en groeien.

Managed Hosting voor ieder CMS

Aan de hand van serverprofielen wordt de benodigde software, caching en configuratie per project geïnstalleerd. Voor iedere applicatie, website of webshop heb je direct de optimale settings. We hebben voor de onderstaande frameworks serverprofielen beschikbaar. Heb je een unieke setup of specifieke eisen? Dan maken we een maatwerk serverprofiel speciaal voor jou!

De Snelste Managed Hosting van Nederland

Wij zorgen voor de optimale prestaties van jouw applicaties, websites of webshop. Met geavanceerde caching technieken en geoptimaliseerde server configuraties, minimaliseren we de laadtijden en verbeteren we de algehele responsiviteit. Onze servers verslaan iedere benchmark waardoor we oprecht kunnen zeggen dat wij de snelste hosting partij zijn in Nederland. Je kunt ons altijd uitdagen voor een performance vergelijking met je huidige hosting partij.

Zorgeloos voldoen aan de strengste security eisen.

We implementeren dagelijks updates en patches om ervoor te zorgen dat je altijd beschermd bent. Wij configureren en beheren zelf de hardware van ons platform in de datacenters van BIT in Ede. Dit betekent geen extra leveranciers, korte communicatielijnen en alles op Nederlandse bodem. Om de kwaliteit van de informatieveiligheid te waarborgen is Rootnet ISO 27001, 9001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Backed by Experts

Een van de belangrijkste aspecten van een betrouwbare hostingpartner is technische kennis. Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te ondersteunen bij technische vraagstukken, prestatie optimalisatie en technische begeleiding. Zo zorgen we er samen voor dat jullie applicaties, websites en webshops altijd online zijn en maximaal presteren.

Digital Agencies

Wij kennen de dynamiek van digital agencies dankzij meer dan twintig jaar managed hosting en intensieve samenwerking met toonaangevende bureau’s. Hiervoor hebben we ons platform ontworpen met daarbij een top notch dashboard voor de meest optimale workflow. Lees meer over Managed Hosting voor Digital Agencies

E-Commerce

Managed E-Commerce hosting is dé oplossing voor webshops. Voor webshops staat de performance in direct verband met het succes van de online winkel. Verbeter daarom je online resultaten met onze oplossingen voor E-Commerce.

Bedrijfskritische (web)applicaties

Als je niet bewust bent van hun aanwezigheid, doen ze hun werk goed: bedrijfskritische applicaties en webservices. Zowel in de commerciële industrie als zorgsector vervangen ze routinewerk. Maar het moet daarom wel altijd beschikbaar blijven. Onze infrastructuur voor (Web)applicaties voorziet in deze behoefte.

Frequently Asked Questions

Iedereen heeft een unieke situatie

Daarom nemen we graag de tijd om jouw wensen te bespreken

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina