Nederlandse Managed Hosting_

Managed hosting done right!

Met managed hosting bieden we jullie het ideale platform; retesnel, stabiel en veilig. Jullie websites en applicaties worden met zorg gebouwd. Wij waarborgen dat ze ook met passende zorg gehost worden. Op onze werkvloer vind je vakidioten, voor wie techniek en service vanzelfsprekend is. “Managed hosting done right” noemen wij dat.

Wat is managed hosting?

De invulling van de term managed hosting verscheelt per hosting partij. Daardoor heeft iedereen er andere ervaringen mee of verwachtingen bij. Dit maakt het lastig om hosting partijen met elkaar te vergelijken. Wij besloten om managed hosting naar het volgende niveau te trekken met managed hosting done right

Wat betekent managed hosting done right?

Managed hosting done right is in de kern zorgdragen voor een veilige server waarop je websites en/of applicaties host. Dagelijks komen er nieuwe updates en security patches uit; versies moeten worden gevolgd en uitgerold. Voor veel organisaties is het niet rendabel om deze werkzaamheden in house in te richten. Met managed hosting schakel je expertise in en besteed je werkzaamheden uit. Het bespaart tijd en vergroot de mogelijkheden en veiligheid en dat maakt het zo aantrekkelijk.

Er zijn drie kernwaardes waar wij in uitblinken:

Techniek

Wij noemen ons zelf vakidioten en simpel gezegd komen wij uit ons bed voor techniek. Wij worden enthousiast van nieuwe ontwikkelingen in hardware, software en automatisering. Zo zijn wij een van de weinig hosting partijen in Nederland die eigen hardware inkopen en zelf configureren, aanleggen en beheren in de datacentra van BIT in Ede. De meeste partijen kopen dit in bij leveranciers zoals Digital Ocean of Google Cloud. Wij hebben daarnaast ons eigen server management systeem en dashboard ontwikkelt, allemaal in-house, made from scratch. Deze onafhankelijkheid bied ons de ruimte en mogelijkheid om de hosting volledig in te richten naar de wensen van onze klanten. En onze klanten willen voornamelijk performance, stabiliteit en gemak.

Applicatie specifiek

Iedere framework is uniek. Het vraagt wellicht andere software, andere caching of andere PHP settings om optimaal te presteren. Daarom zijn veel managed hosting partijen gespecialiseerd in bepaalde frameworks zodat de features en servers specifiek hier op afgesteld kunnen worden. Zo heb je alleen wat je nodig hebt. Het nadeel hiervan is dat als je afwijkt van deze standaard de hosting niet meer aansluit of de features niet meer werken.

Managed hosting done right ondersteunt alle frameworks. Ons dashboard is ontwikkeld om aan de hand van server profielen alleen de specifieke software en settings te installeren per project. Dit betekent dat je op dezelfde server verschillende frameworks kan draaien maar toch geoptimaliseerde settings en software kan gebruiken. Volledig automatisch. Op deze manier bieden wij o.a. Managed WordPress hosting, Managed Magento hosting, Managed Craft CMS hosting, etc. We hebben voor de volgende frameworks direct server profielen beschikbaar. Ook voor custombuilds kunnen wij een server profiel maken;

Service

De grootste differentiatie is de verwachte service en ondersteuning bij managed hosting. Je wilt snel en adequaat geholpen worden door iemand met kennis en soms vraagt dat net iets meer dan bepalen of het aan de server of de applicatie ligt. Er is een grijs gebied tussen de applicatie en server omdat deze samenwerken. Het laatste wat je wilt is dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd wanneer er echt een probleem is. Managed hosting done right is een joint effort. Wij denken met je mee. En dankzij onze kennis en ervaring is ons advies waardevol.

Pro-actief

Het liefst willen jullie niet bezig zijn met hosting. Jullie zijn bezig met jullie eigen ambities en uitdagingen. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom is ons managed hosting platform zo ingericht dat wij de gehele server 24/7 monitoren. Mocht er iets gebeuren dat de dienstverlening kan onderbreken dan gaan bij ons de alarmbellen af en ondernemen wij pro-actief actie zodat jullie dienstverlening niet onderbroken wordt.

99.99% uptime icoon
24/7 noodnummer icoon

Korte lijntjes

Soms moet je gewoon direct geholpen worden. En dan is het fijn dat je ons kan bellen. Heb je minder haast dan kan ons een e-mail sturen of het ons eigen ticketsysteem gebruiken in het dashboard. Iedere server krijgt standaard een managed SLA waarin wij al onze klanten dezelfde hoge kwaliteit service garanderen.

Managed hosting done right met telefonische support. 
024-3500112
Managed hosting done right met support via een eigen ticketsysteem.
https://myrootnet.nl
Managed hosting done right met support via email
support@rootnet.nl

Security

Wij zijn streng in de security van onze servers. In de basis hebben wij bijvoorbeeld alle poorten, behalve de essentiële, dicht gezet zowel naar binnen als naar buiten. Standaard leveren wij geen FTP acces middels wachtwoord en username maar alles gaat via een beveiligde SSH tunnel. Uiteraard hebben we gebruik van SSH makkelijk gemaakt middels ons dashboard. En kan je gemakkelijk SSH keys en IP adressen whitelisten per project. Managed hosting done right betekent niet na hoeven denken over server security, want het is al goed geregeld.

ISO 27001 / ISO 9001

We hebben niet voor niets onze dienstverlening conform de internationaal erkende ISO 27001 en ISO 9001 normen ingericht. Dit is niet alleen een keurmerk van kwaliteit en continuïteit in onze processen en informatieveiligheid. Dit is een manier van werken en denken die onze dienstverlening continue meetbaar maakt, controleert en verbetert.

NEN 7510

De NEN7510 norm is speciaal voor informatieveiligheid in de zorg binnen Nederland. Voor Nederlandse instanties die met gevoelige persoon gegevens werken zoals ziekenhuizen, gemeentes of andere zorginstellingen is deze norm vaak verplicht. Met managed hosting done right heb je alle certificaten in de pocket.

Managed hosting ISO 9001:2015 certified afbeelding
Managed hosting ISO 27001:2013 certified afbeelding
Managed hosting NEN 7510 certified afbeelding

SOC2 coming soon

Op dit moment zijn we bezig met de certificering voor SOC2. Service Organisation Control (SOC) is onderdeel van het COSO framework. Dit is een internationaal erkend framework voor de informatieveiligheid binnen de zorg. Vergelijkbaar met en een combinatie van de NEN en ISO normen. SOC2 criteria kijkt naar security, availability, confidentiality, proccesing integrity en privacy.

Op zoek naar professionele managed hosting

Neem contact op met Marlou

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina