Managed Magento 2 hosting_

Afbeelding voor Managed [rood]Magento 2[/rood] hosting_

Magento is een sterk, flexibel en robuust CMS voor webshops. Daarom vragen Magento webshops meer kracht van de hosting en kennis van de hosting partij. Met onze managed Magento hosting draait jouw webshop straks razendsnel én stabiel.

Managed Magento hosting

Wij weten wat Magento 2 nodig heeft. We hebben alles in place om jouw webshop een flinke performance boost te geven. Met bewezen software zoals o.a. NGINX, Varnish, Redis, Elasticsearch en Percona. Direct beschikbaar, geconfigureerd en managed zodat jouw webshop op de ideale server stack voor Magento draait.

Bereikbaar en behulpzaam

Managed Magento hosting komt met een team van experts. Altijd bereikbaar via telefoon, e-mail en ons eigen ticketsysteem. Hierdoor kunnen vragen en probleem snel worden verholpen en hoef jij geen uren te wachten op antwoord.

Zelfs in het weekend

Met een webshop kost downtime omzet en reputatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom monitoren wij alle services op server en grijpen in wanneer deze niet meer correct functioneren. En loop je zelf tegen een probleem aan? Dan kun je terugvallen op ons 24/7 noodnummer. Zo zullen jullie geen bestelling meer te missen.

Flexibel

Onze managed servers kunnen eenvoudig meegroeien met de vraag van jullie webshop. Zo blijf je beschikbaar tijdens het hoogseizoen zonder te hoeven investeren in een groot platform. Voor het gemak gebruiken wij gestandaardiseerde server profielen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/4CPU

Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wij garanderen de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening, processen en informatie veiligheid aan de hand van de internationale standaarden ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Voor ons is dit niet alleen een manier van werken maar een mindset die streeft naar controle en verbetering in ieder proces.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Meten is weten

Wij bewijzen graag dat je bij ons beter uit bent

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina