Managed WordPresshosting_

Managed WordPress Hosting WordPress Logo Blue

Managed WordPress hosting betekent veiligheid, performance en uitstekende ondersteuning. Lever zorgeloos hoogwaardige digitale oplossingen aan je klanten.

Managed WordPress Hosting Veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang bij het beheren van klantwebsites. Onze infrastructuur is streng beveiligd en voldoet aan de hoogste normen. We implementeren actieve beveiligingsmaatregelen en voeren regelmatige controles uit om mogelijke bedreigingen te detecteren en te neutraliseren.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Performance

Een snelle website ervaring houdt gebruikers tevreden en voorkomt verlies van potentiële klanten. Het verbetert de SEO-ranking, verhoogt de betrowkkenheid en verlaagt het bounce percentage. Een snelle website leidt tot hogere conversiepercentages en draagt bij aan het succes van je klanten. Het is een onderdeel wat “gewoon goed moet zijn” en daar kun je met Managed WordPress Hosting van Rootnet op vertrouwen.

Technische Support

Rootnet managed hosting is inclusief uitgebreide ondersteuning en technische expertise. In de praktijk heb je ons nauwelijks nodig maar je kunt altijd op ons rekenen. Tijdens kantoortijden zijn wij via email, ticket en telefoon bereikbaar voor technisch vragen. Buiten kantoortijden en in het weekend is onze nooddienst actief.

Development

Een digitaal bureau vaart bij een soepele workflow en efficiënte samenwerking. Ons hostingplatform is geoptimaliseerd voor developers. Toegangsbeheer, whitelisting van SSH-sleutels en IP-adressen, en geïntegreerde deploytools. Zo maken we het beheer en de ontwikkeling van WordPress-sites eenvoudiger en efficiënter.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid is belangrijk voor high profile klanten en groeiende klanten profiteren van flexibiliteit. Onze managed hosting oplossing kan gemakkelijk worden opgeschaald om te voldoen aan de groeiende behoeften van jouw klanten. We zorgen voor een optimale prestatie, zelfs tijdens piekmomenten.

Frequently Asked Questions

Alle hosting zorgen uit handen geven?

Op Rootnet kan je vertrouwen

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina