Managed WordPresshosting_

Managed WordPress Hosting WordPress Logo Blue

Bij Rootnet begrijpen we de unieke uitdagingen van digital agencies bij het beheren van WordPress-websites. Met onze Managed WordPress Hosting bieden we schaalbaarheid, veiligheid, efficiëntie en uitstekende ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige digitale oplossingen aan jouw klanten.

Performance

Performance is essentieel voor digitale bureaus die meerdere websites beheren voor klanten. Een snelle website-ervaring houdt gebruikers tevreden en voorkomt verlies van potentiële klanten. Het verbetert de SEO-ranking, verhoogt de betrokkenheid en verlaagt het bouncepercentage. Een snelle website leidt tot hogere conversiepercentages en draagt bij aan het succes van de websites van je klanten. Het is een onderdeel wat “gewoon goed moet zijn” en daar kun je bij Rootnet op vertrouwen.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid is essentieel voor digital agencies die meerdere WordPress-sites beheren. Onze Managed WordPress hosting oplossing kan gemakkelijk worden opgeschaald om te voldoen aan de groeiende behoeften van jouw klanten. We zorgen voor een optimale prestatie, zelfs tijdens piekmomenten.

Veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang bij het beheren van klantwebsites. Onze infrastructuur is streng beveiligd en voldoet aan de hoogste normen. We implementeren actieve beveiligingsmaatregelen en voeren regelmatige controles uit om mogelijke bedreigingen te detecteren en te neutraliseren.

Managed Hosting NEN 7510 Certificaat
Managed Hosting ISO 27001 icoon
ISO 9001

Technische Support

Onze Managed WordPress hosting biedt ook uitgebreide ondersteuning en technische expertise. Ons team van experts staat klaar om te helpen bij vragen, optimalisaties en eventuele technische problemen die zich kunnen voordoen. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar zodat je in geval van nood snel kunt schakelen. Je kunt vertrouwen op onze ervaring en kennis van WordPress.

Efficiënt Ontwikkelen

Als digitaal bureau wil je een soepele workflow en een efficiënte samenwerking. Daarom hebben we ons hostingplatform geoptimaliseerd voor developers. Met functies zoals toegangsbeheer, whitelisting van SSH-sleutels en IP-adressen, en geïntegreerde deploytools, maken we het beheer en de ontwikkeling van WordPress-sites eenvoudiger en efficiënter.

Frequently Asked Questions

Alle hosting zorgen uit handen geven?

Op Rootnet kan je vertrouwen

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina