Managed WordPresshosting_

Managed hosting done right!

Wil jij ook snellere WordPress websites?

Managed WordPress hosting is een goede overweging voor digital agencies. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan WordPress-websites op het gebied van performance en beschikbaarheid. Ook zaken als een degelijke service level agreement worden steeds belangrijker, zelfs het land waar de website gehost wordt. Je kunt deels inspelen op deze eisen met een eigen server of shared hosting. Maar juist managed WordPress hosting geeft je als agency een flinke voorsprong binnen een concurrerende markt.

Managed WordPress hosting in Nederland

Sinds de intreding van de GDPR/AVG zien onze opdrachtgevers steeds meer vragen over waar de website fysiek wordt gehost. Geen vreemde gedachte, zeker niet als je bekijkt dat de initiatiefnemer van de dataverwerking in eerste instantie verantwoordelijk is. Onze managed WordPress hosting dienstverlening is volledig ondergebracht op Nederlandse bodem in datacentra in Ede en Amsterdam. Geen slechte plek, want Nederland beschikt immers over het grootste internetknooppunt ter wereld.

De beste performance voor WordPress

Veel van onze nieuwe partners komen van een standaard server met een Plesk of DirectAdmin control panel. Wij kennen deze maar al te goed, wij zijn er ook groot mee geworden. Maar om WordPress websites echt snel te laten reageren zijn serverconfiguraties nodig die je niet opzet met een standaard control panel.

Naast een eigen controle paneel beheren wij ook onze eigen hardware. Omdat we het zelf gaaf vinden om op de nieuwste en snelste apparatuur te draaien verslaan wij iedere Cloud provider in de benchmarks. Daar plukken jouw websites de vruchten van!

Managed hosting dashboard icoon
Uniek controlepaneel
Managed hosting positieve vink icoon
Nederlandse Datacentra
Managed hosting performance grafiek icoon
Performance Focused

Technische support waar je op kunt rekenen

Onze managed WordPress hosting komt met een retegoed supportteam met kennis van zaken. Zo helpen we niet alleen met migraties, maar ook met complexe performance problemen en schaalbaarheid. Hierdoor kunnen onze partners de meest uitdagende projecten aan. Zoals bijvoorbeeld Sportnieuws.nl met soms meer dan 10.000 bezoekers tegelijk. Of websites voor de GGD waarbij informatie altijd beschikbaar moet blijven.

Natuurlijk komt onze managed WordPress hosting met 24/7 monitoring op de dienstverlening. Ons team grijpt proactief in wanneer we zien dat er een probleem dreigt te ontstaan. Hierdoor kunnen jullie focus houden op jullie eigen werk. Of genieten van een vakantie natuurlijk. Loop je toch tegen een kritiek probleem aan? Dan zijn we ook in het weekend telefonisch bereikbaar.

Geïntegreerde features voor Managed WordPress Hosting

Ons dashboard is ontwikkeld door en voor developers. Makkelijk toegang tot SSH key en IP whitelisting. Roll-based acces management. Automatische DNS management en Cloudflare koppeling. En natuurlijk hebben we de bekende deploytools geïntegreerd in ons dashboard.

Scaling with ambition

Onze managed servers kunnen gemakkelijk mee schalen met de behoefte van jouw websites. Binnen enkele minuten is de server vergroot of verkleint. Voor het gemak hanteren wij gestandaardiseerde server profielen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
210,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
290,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
440,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
590,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Rootnet heeft zijn kwaliteit en informatiebeveiliging ingericht conform ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Hierop worden we jaarlijks getoetst door externe auditoren. We leggen norm voor informatiebeveiliging ook op aan onze toeleveranciers zodat dit van toepassing is op de gehele keten van verwerkers.

Alle hosting zorgen uit handen geven?

Op Rootnet kan je vertrouwen

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina