Managed VPS Hosting_

Managed Hosting Vest Zwart met witte letters

Managed VPS (Virtual Private Server) hosting is een krachtige en flexibele webhostingoplossing die de perfecte balans vindt tussen gedeelde hosting en dedicated servers. Wat onze managed VPS hosting onderscheidt, is het proactieve beheer en de ondersteuning die hostingproviders bieden, waardoor optimale prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid worden gegarandeerd voor jouw online projecten.

Managed VPS Hosting met Safety First

We implementeren dagelijks updates en patches om ervoor te zorgen dat je altijd beschermd bent. Wij configureren en beheren de hardware van ons platform in de datacenters van BIT in Ede. Dit betekent geen extra leveranciers, korte communicatielijnen en alles op Nederlandse bodem. Om de kwaliteit van onze processen en de informatieveiligheid te waarborgen is Rootnet ISO 27001, 9001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Een VPS voor ieder CMS

Onze managed VPS hosting ondersteunt ieder framework. Aan de hand van serverprofielen wordt de benodigde software, caching en configuratie per project geïnstalleerd. Voor iedere applicatie, website of webshop heb je direct de optimale settings. Op deze manier bieden wij o.a. Managed WordPress hosting, Managed Magento hosting, Managed Craft CMS hosting, etc. We hebben voor de onderstaande frameworks serverprofielen beschikbaar. Heb je een unieke setup of specifieke eisen? Dan maken we een maatwerk serverprofiel speciaal voor jou!

De Snelste Managed VPS Hosting van Nederland

Wij zorgen voor de optimale prestaties van jouw applicaties, websites of webshop. Met geavanceerde caching technieken en geoptimaliseerde server configuraties, minimaliseren we de laadtijden en verbeteren we de algehele responsiviteit. Onze servers verslaan iedere benchmark waardoor we oprecht kunnen zeggen dat wij de snelste hosting partij zijn in Nederland. Je kunt ons altijd uitdagen voor een performance vergelijking met je huidige hosting partij.

Backed by Experts

Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te ondersteunen bij technische vraagstukken, prestatie optimalisatie en algemene begeleiding. We begrijpen het belang van een betrouwbare hostingpartner, daarom bieden we uitgebreide technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw applicaties, websites of webshops altijd online zijn en probleemloos draaien.

Frequently Asked Questions

Wij helpen graag!

Neem contact op voor vrijblijvend en eerlijk advies

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina