Managed Laravel hosting_

Laravel Logo

Op zoek naar een ervaren hostingpartij voor jouw Laravel applicatie?

Wij denk graag met je mee!

Het Laravel framework wordt gebruikt voor een scala aan verschillende applicaties. Vanwege deze diversiteit is de hosting voor Laravel applicaties vaak uitdagend. Met onze managed Laravel hosting zorgen wij voor de juiste configuratie zodat jij zorgeloos kan ontwikkelen.

Managed Laravel hosting

Dankzij onze ervaring met Laravel applicaties weten wij als geen ander wat dit framework nodig heeft om goed te kunnen presteren. Zoals bijvoorbeeld Redis voor caching of Laravel Horizon voor background workers. MariaDB is onze database standaard. Wil je hier van afwijken? MySQL of PostgreSQL zijn ook managed beschikbaar.

Direct contact met onze experts

Managed Laravel hosting komt met een team van experts. Altijd bereikbaar per telefoon, e-mail en ticketsysteem. We houden nou eenmaal van korte lijntjes en duidelijke communicatie.

24/7 Managed SLA

Onze managed servers komen standaard inbegrepen met een managed SLA. In deze SLA doen wij al onze klanten dezelfde beloften van kwaliteit en support. Zo houden wij 24/7 de servers in de gaten en grijpen wij pro-actief in om te voorkomen dat de dienstverlening onbereikbaar wordt. Heb je zelf per abuis een error veroorzaakt en kom je er niet meer uit? Dan zijn wij zelfs in het weekend bereikbaar op ons noodnummer.

99.99% uptime icoon
24/7 noodnummer icoon

Flexibiliteit

Onze managed servers zijn zeer gemakkelijk te schalen naar de behoefte van jullie websites. Heb je een bijvoorbeeld hoogseizoen, een evenement of marketing actie op de agenda staan, dan kun je in deze periode tijdelijk opschalen naar een sterkere server en vervolgens weer gemakkelijk afschalen. Voor het gemak hanteren wij gestandaardiseerde server profielen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
210,-

/4CPU

Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
290,-

/8CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
440,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
590,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wanneer je afhankelijk bent van een leverancier dan wil je weten dat zij de zaken goed op orde hebben. Daarom werken wij volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te garanderen.

Geef je applicatie een performance boost

Wij verslaan alle benchmarks

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina