Managed Laravel hosting_

Laravel Logo

Managed Laravel Hosting biedt developers een gestroomlijnde en veilige omgeving om hun Laravel-applicaties te hosten. Met verbeterde informatieveiligheid, geoptimaliseerde prestaties en betrouwbare technische ondersteuning kunnen developers zich volledig richten op het bouwen en verbeteren van hun applicaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over infrastructuur- en beveiligingsaspecten.

Managed Laravel Hosting

Bij ons staat de beveiliging van jouw Laravel applicaties voorop. Onze gespecialiseerde Managed Laravel Hosting voorziet in geavanceerde beveiligingsmaatregelen om jouw applicaties te beschermen tegen hackers, malware en gegevensinbreuk. We zorgen dagelijks voor beveiligingsupdates en patches, zodat jouw applicaties altijd beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen. Bovendien hebben we ingebouwde firewalls, monitoringtools en DDoS-bescherming om de beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Om deze beloftes te waarborgen is Rootnet ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Technische Support

Onze uitgebreide technische ondersteuning is er om jou te helpen. Of je nu technische problemen hebt, hulp nodig hebt bij het optimaliseren van de prestaties of nieuwe functies wilt implementeren, wij staan voor je klaar. Met onze expertise kun je rekenen op snelle en effectieve ondersteuning, zodat jouw applicaties te allen tijde online zijn en probleemloos presteren.

Performance

Met onze Managed Laravel Hosting kun je rekenen op optimale prestaties voor jouw applicaties. Onze hostingomgeving is geoptimaliseerd om de laadtijden te minimaliseren en de algehele prestaties te maximaliseren. We maken gebruik van geavanceerde cachingtechnieken, zoals Redis, om de responsiviteit te verbeteren en de databasebelasting te verminderen. Daarnaast hebben we geoptimaliseerde serverconfiguraties en netwerkarchitecturen die ervoor zorgen dat jouw Laravel-applicaties soepel en snel werken, ook bij piekverkeer.

Developers

Wij gaan uit ons dak van gave features en automatisering. Daarom is ons eigen dashboard ontwikkeld om het werk van jullie developers makkelijker te maken. Toegang en rollenbeheer gecombineerd met whitelisting van SSH key’s en IP adressen. Automatisch DNS beheer per project. En de meest gebruikte deploytools direct geïntegreerd. Ieder kwartaal realiseren wij weer nieuwe features die jullie efficiënter laten werken.

Frequently Asked Questions

Geef je applicatie een performance boost

Wij verslaan alle benchmarks

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina