Managed TYPO3 hosting_

TYP03 logo

Managed TYPO3 hosting helpt websites en applicaties sneller en stabieler te maken. Met ons custom serverprofiel voor TYPO3 heb je met één click een geoptimaliseerde omgeving klaar staan met alle nodige software, direct klaar voor gebruik.

Managed TYPO3 hosting

Wij hebben een standaard geoptimaliseerde configuratie voor TYPO3 beschikbaar. Het is ook mogelijk om dit server profiel aan te passen naar wens zodat dit volledig aansluit bij jullie manier van werken.

Technische Support

Managed TYPO3 hosting komt met een team van experts. In ons dashboard hebben wij een eigen ticketsysteem voor vragen. Je kan ons e-mailen en uiteraard zijn we bereikbaar per telefoon voor wanneer je net even sneller geholpen moet worden.

24/7 On the Job

Wij monitoren managed servers op meer dan 15 verschillende statistieken. Zodra er iets mis dreigt te lopen, zoals een service of proces dat niet meer reageert, nemen wij pro-actief actie om te voorkomen dat de dienstverlening onderbroken wordt. Heb je per ongeluk zelf iets verkeerd gedaan in de applicatie en kom je er niet uit? Wij zijn altijd bereikbaar om je uit de brand te helpen!

Developer dashboard

Ons eigen dashboard is ontwikkeld voor developers zodat zij veilig en efficiënt kunnen werken. Features zoals roll-based accesmanagement, SSH-key en IP whitelisting en automatisch DNS beheer, maken het opzetten en beheren van een hosting omgeving simpel en secuur. En natuurlijk hebben we de bekende deploytools geïntegreerd in ons dashboard.

Flexibiliteit

Wanneer jouw bedrijf groeit, schalen onze managed servers gemakkelijk mee. Binnen enkele minuten is het mogelijk om een server op te schalen. Het is ook mogelijk servers tijdelijk op te schalen tijdens drukke periodes zonder dat je direct moet investeren in een groot platform. Voor het gemak hanteren wij gestandaardiseerden server profielen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
210,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
290,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
440,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
590,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Als je met een nieuwe partner gaat werken wil je weten dat het goed zit. Daarom werken wij volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te waarborgen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Heb je nog twijfels?

Zelfs daar kunnen wij bij helpen

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina