Managed ExpressionEnginehosting_

Expression Engine Logo

Managed ExpressionEngine hosting zorgt voor een optimale performance en stabiliteit voor dit open-source CMS. Wij verzorgen de ideale server stack, monitoren 24/7 verschillende server statistieken en grijpen pro-actief in bij problemen. Zo kunnen jullie de concentratie houden op de applicatie en ontzorgen wij de rest.

Managed ExpressionEngine hosting

Wij weten wat er in de serverstack moet zitten om ExpressionEngine probleemloos, snel en stabiel te laten draaien. We maken standaard gebruik van software zoals NGINX, Varnish, Redis en MariaDB. Heb je specifieke wensen voor jouw serverstack? Dan schrijven wij een custom template op maat!

Meer dan technische support

Ons eigen platform is grotendeels geautomatiseerd. Dit betekent dat je het gros van zaken met één druk op de knop kan regelen in het dashboard. In de meeste gevallen spreken wij onze klanten daarom vrij weinig. Maar wanneer dit toch nodig is, is het fijn dat je ons altijd kan bereiken via telefoon, email of ons eigen ticketsysteem.

Pro-actief

Het monitoren van server statistieken gaat 24/7 door. We houden daarbij verschillende processen en services in de gaten op functionaliteit of performance. Mochten er problemen optreden dan ondernemen wij pro-actief actie om te voorkomen dat de server onbereikbaar wordt. Zijn er problemen met de applicatie? Dan kan je ons zelfs s’avonds of in het weekend bereiken.

Developer ready

Wij zijn techneuten en wij creëren de features in ons dashboard voor like-minded people. Features zoals rolbeheer en accesmanagement, SSH key en IP whitelisting, automatische Cloudflare koppeling en deploytools integratie maken developers gelukkig en zorgen dat zij efficiënter projecten kunnen uitrollen en beheren.

Grow your ambitions

Wanneer jouw bedrijf groeit, dan groeien wij met je mee. Binnen enkele minuten kan jouw server up- of downgraden. Dit kan tijdelijk in drukkere periodes of permanent. Op deze manier hoef je niet te investeren in een groot platform dat je hoogste piek aan moet kunnen maar kan je gebruiken wat je nodig hebt. Voor het gemak hanteren wij standaard server profielen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Informatieveiligheid, digitale security en procesbewaking wordt steeds belangrijk in de digitale wereld. Wij besloten daarom al vroeg tijdig om als bedrijf de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen te hanteren. Zo waarborgen wij de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Op zoek naar kwaliteit verbetering?

Wij weten de weg!

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina