terug naar (Web) Applications

Snel en veilig toegang tot het spoor

Afbeelding voor Snel en veilig toegang tot het spoor
avatar van Colin
projectmanager
Colin
projectmanager
avatar van Colin
Colin
27 december 2021 leestijd 2 minuten

Het is de missie van Dual Inventive om het werken aan de spoorinfrastructuur efficiënter te maken met tegelijkertijd zo weinig mogelijk mensen op het spoor omdat dat risico’s met zich meebrengt. Dit doen ze door gebruik te maken van de modernste technologieën om sneller dan ooit toegang krijgen tot het spoor. Hierdoor gaat minder tijd verloren aan het nemen van veiligheidsmaatregelen. Deze tijd kan worden gebruikt om ofwel extra onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of de spoorcapaciteit te verhogen door het spoor nog sneller weer in dienst te geven.

De oplossing van Dual Inventive bestaat uit afstand bedienbaar werkplekbeveiligingssystemen en sensoren. De communicatie daarmee vindt plaats via een centrale applicatie die voor werkvoorbereiders en medewerkers op het spoor toegankelijk zijn. Inmiddels werken spoorbeheerders van over de hele wereld met de producten en diensten van Dual Inventive.

Beschikbaar en veiligheid is voor deze toepassing van cruciaal belang. Dit bieden we middels een private high availability cloud in combinatie meerdere uplink providers. Eigen APNs bij telecomproviders garanderen de communciatie met de devices verspreid over de wereld. Het developmentteam van Dual Inventive staat dagelijks in contact met onze Site Reliability Engineers om zo in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en releases.

Snel en veilig toegang tot het spoor

Meer weten over deze casus?

avatar van Colin
Colin
Naar contactpagina