Managed hosting voor E-commerce Security_

Afbeelding voor [rood] Managed hosting voor [/rood] E-commerce [grijs] Security_[/grijs]

De veiligheid van een webshop is van groot belang. Niet alleen voor het vertrouwen. Ook voor de beschikbaarheid. Daarom komt onze e-commerce hosting met tal van maatregelen om jouw webshop te beschermen.

ISO 27001, 9001 & NEN 7510

Ons Information Security Management System wordt jaarlijks door externe partijen geaudit. Hierdoor zijn wij al jaren zowel ISO Onze managed hosting dienstverlening is ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. De volledige server infrastructuur is in eigen beheer en ondergebracht in Nederlandse datacentrums. Hierdoor zijn er geen verdere subverwerkers betrokken bij het verwerken van informatie.

Dagelijkse back-ups

Iedere dag maken we minimaal één backup van alle data naar een fysiek gescheiden datacentrum. Of het nou om een menselijke fout gaat, malware of brand. Er is altijd nog een backup beschikbaar. Alle backups kun je terugvinden in ons dashboard. Indien gewenst kunnen backups ook deels worden teruggeplaatst. Bijvoorbeeld wanneer slechts een deel van de informatie ontbreekt of is aangetast.

Managed updates

Iedere nacht patchen we automatisch de meest gangbare software op een server. Daar merk je waarschijnlijk niets van, maar het voorkomt een hoop security risico’s. Mocht een update vereisen dat een server opnieuw moet opstarten dan kondigen we dit ruim vooraf aan. Gelukkig doen we dit altijd na 0:00 waardoor hinder tot het minimale beperken

Malware detectie

Laat webshop automatisch scannen op malware en virussen. Je ontvangt automatisch een bericht in het dashboard en je ziet welke bestanden verdacht zijn. Hierdoor voorkom je dat je webshop een slechte reputatie krijgen binnen zoekmachines.

DDoS bescherming

Iedere webshop is een gewild doelwit. Daarom maakt ons netwerk gebruik van NaWaS. Een uitgebreide (D)DoS wasstraat waarin verdacht verkeer automatisch wordt uitgefilterd voordat het aan een server wordt aangeboden. Ook kun je met één druk op de knop Cloudflare activeren. Hierdoor maak je eenvoudig gebruik van het grootste content delivery netwerk van de wereld.

Automatische Cloudflare koppeling in Rootnet dashboard

Heb je twijfels over de security van jouw webshop?

Wij kijken graag met je mee

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina