Managed hosting voor Digital Agencies Automation_

Marlou achter desktop

Wij kennen de processen binnen een digital agency. Daar waar het gaat om hosting hebben we er zoveel mogelijk weg geautomatiseerd. Hierdoor kunnen jullie groeien met continu dezelfde hoge kwaliteit.

Rust, grip en voorspelbaarheid

Managed hosting brengt rust in de organisatie. Je loopt nooit meer achter de feiten aan terwijl wij waken over de kwaliteit en beschikbaarheid. Dit alles stuur je aan vanuit een overzichtelijk dashboard met al jullie projecten. Onze automation zorgt voor de best passende hostingomgeving en managed alle randzaken daaromheen. Jullie team kan zich weer richten op de core business.

Managed Hosting Dashboard van Rootnet

Gemak voor het team

Maak het je team makkelijk door praktische zaken zelf te regelen in ons dashboard zonder meteen in te leveren in veiligheid en stabiliteit. Hierdoor kunnen projecten door, ook als een van je collega’s opeens remote werkt.
Doordat onze automation veel zaken voor jullie regelt kan vrijwel iedereen met ons dashboard overweg. Zoals zelf redirects aanpassen, backups terugplaatsen of een acceptatieomgeving uitrollen voor een nieuwe release.

Weet hoe jullie projecten presteren

In ons dashboard geven we realtime insights in het gedrag van al jullie websites en applicaties. Hiermee kun je als ontwikkelaar sneller naar de kern van een probleem. Wil je naar aanleiding van een bevinding toch even sparren? Dan bel je met een van onze experts op support.

Dashboard Statistieken en Status codes

Geen antwoord kunnen vinden op je vraag?

Stel hem direct aan de experts

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina