terug naar blogs

Rootnet’s got talent

Afbeelding voor Rootnet’s got talent
avatar van Colin
auteur
Colin
auteur
avatar van Colin
Colin
info
26 augustus 2022 leestijd 2 minuten

In juli en augustus hebben we weer twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We hebben ze voor de gelegenheid gelijk maar in het zonnetje gezet en er een foto van gemaakt.

Voor de kijkers thuis rechts zit Danny Feskens. Nog een Danny?! Jazeker. Maar deze Danny komt ons versterken als Linux support engineer. Met zijn LPI op zak en een hoop hosting ervaring is het net of Danny hier al jaren werkt. Ben je als digital agency op zoek naar managed hosting? Dan is de kans groot dat je Danny aan de lijn krijgt voor technisch advies of om te sparren.
Je kunt overigens ook voor andere vragen bij Danny terecht. Bijvoorbeeld over de vrede van Nijmegen of Munster, kies maar. Ooit, in een ver ver verleden, is Danny namelijk afgestudeerd als geschiedenisleraar.

Links zien we Joop Lammerts. In combinatie met het groen op de achtergrond sluit dat mooi aan bij zijn politieke voorkeur. Met zijn development skills komt Joop het team versterken dat zich bezighoudt met ons managed hosting dashboard en de processen daaromheen. Joop is ook een begenadigd spreker als het gaat om Domain-driven design (DDD).
Naast zijn tech skills beschikt Joop ook nog eens over social skills. Na zijn studie Culturele en Maatschappelijk Vorming begon hij zijn carrière ooit als jeugdwelzijnswerker. Dat kan in de IT soms ook wel eens van pas komen.