terug naar blogs

Dutch Digital Day 2023

Dutch Digital Day 2023 Rootnet
avatar van Danny
auteur
Danny
auteur
avatar van Danny
Danny
Dutch Digital Day: 2023
25 juli 2023 leestijd 3 minuten

Vrijdag 23 juni was het weer zo ver, de Dutch Digital Day in Amsterdam. Hét jaarlijkse evenement van Dutch Digital Agencies, de branchevereniging voor de beste verslimmers uit de Nederlandse digitale industrie. Als partner van het event waren wij er natuurlijk ook bij.

Tijdens de Dutch Digital Day ontmoeten digital agencies uit Nederland elkaar bij LIEF In Amsterdam. Met in de zaal een druk programma aan bijzondere sprekers en buiten genoeg ruimte om te netwerken met elkaar. Hoewel het programma ook dit jaar weer top was vinden wij dat laatste natuurlijk ook leuk. Eindelijk weer relaties in real life ontmoeten.

Afbeelding voor DDD 2023 LIEF AMSTERDAM BY ILSOOVANDIJK 23062023-0869
Afbeelding voor RemyOnline-290
Dutch Digital Day bij LIEF in Amsterdam

Naast Digital Agencies uit het hele land waren er dit jaar ook veel studenten aanwezig vanuit een CMD en ICT opleiding. Zij krijgen tijdens een talentenprogramma alles mee over het leven en het werk bij een digitaal bureau. On stage ging het programma los met o.a. Carlijn Kingma, Ersin Han Ersin en Noah Tucker (thanks for the drinks!).

Volgend jaar gaat een speciale editie worden van Dutch Digital Day dankzij haar 10-jarig jubileum. Wij zijn er natuurlijk ook weer bij!