Het hosten van bedrijfskritische websites en applicaties is waar we voor uit bed komen. Letterlijk! Als team van engineers is het onze taak om de beschikbaarheid en veiligheid hiervan te garanderen. Dus ook midden in de nacht.

Met onze managed webhosting dienst beschik je over een serveromgeving die past bij de specifieke eisen van de website, webshop of applicatie. Dat kan een loadbalanced cluster zijn, maar natuurlijk ook een enkele cloudserver wanneer eisen dat toelaten.

Als organisatie blijven wij dicht bij onze opensource roots. We ondersteunen dan ook alleen applicaties op een Linux omgeving. Bijvoorbeeld PHP met frameworks als WordPress, Magento, Laravel of Cake. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we developers dan ook optimaal in ondersteunen.

Managed webhosting gaat natuurlijk niet alleen maar over kennis van techniek. Het maken van goede en duidelijke afspraken zijn cruciaal voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie. Onze Service Level Agreement is daarom helder, zeer uitgebreid en natuurlijk conform wetgeving zoals de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  • Fully managed
  • AVG/GDPR ready
  • ISO 9001, 27001
  • 24/7 onduty
  • Continuous delivery
  • NEN 7510
  • Laadtijd optimalisatie
  • DDoS mitigation
  • Nederlandse datacentra

Analyse

Met het uploaden van een (web)applicatie ben je er nog niet. Wij analyseren daarom voortdurend de logdata om de ‘gezondheid’ vast te stellen.

Als Ops kunnen wij onze relaties aanvullen met informatie over het gedrag van hun applicatie. Bijvoorbeeld wanneer er plots meer errors naar voren komen of database opdrachten zich blijven opstapelen. Dat is informatie die een voorbode kunnen zijn voor mogelijke knelpunten, nu of in de toekomst.

24/7
ON DUTY

Wij zijn altijd on duty om de beschikbaarheid van de ondergebrachte websites en applicaties te garanderen.

Managed hosting betekent voornamelijk ontzorgen. Onze relaties hoeven zich niet druk te maken over de beschikbaarheid van een website of applicatie. Ook niet bij onverwachte drukte. Ons team staat 24/7 paraat om dit proactief te monitoren en indien nodig in te grijpen. Op een goede nachtrust!

ISO 9001 en 27001

Wij borgen de kwaliteit van onze dienstverlening met de implementatie van de maatregelen uit ISO 9001 en 27001.

Om continu onze hoge standaarden te kunnen blijven leveren zijn onze bedrijfsprocessen en procedures opgezet volgens deze internationale normeringen. Dat geeft niet alleen een garantie voor onze opdrachtgevers. Maar ook voor betrokkenen wens data we daadwerkelijk verwerken.

NEN 7510

Met het oog op verwerking van patiëntgegevens werken wij volgens de NEN 7510 normering.

Wanneer een (web)applicatie patiëntgegevens verwerkt zijn aanvullende maatregelen vereist. Dit borgen we met de richtlijnen uit de norm. Uiteraard adviseren we onze relaties graag over dit onderwerp. Bijvoorbeeld bij het implementeren van encryptie van informatie.

Wil je meer informatie?
Vraag een offerte aan of neem contact op

Contactformulier

Voor vragen over onze managed webhosting dienst kun je gebruik maken van het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 024 3500112 of per e-mail op sales@rootnet.nl.

Fields marked with an * are required