Met managed webhosting van Rootnet beschik je over een webomgeving toegespitst op de website of applicatie van jouw organisatie. Je hebt een vast aanspreekpunt die bekend is met de serveromgeving en weet wat jij als beheerder nodig hebt.

Naast jouw persoonlijke aanspreekpunt beschik je op de achtergrond ook nog over een team van ervaren engineers die 24/7 waken over jouw webomgeving. Onverwachte situaties en snelle groei pakken we samen proactief op om de continuïteit van jouw dienstverlening te garanderen.

Net als veel van onze relaties verwerk jij met je website of applicatie wellicht (bijzondere) persoonsgegevens. Hierbij is het belangrijk dat je goede informatiebeveiliging borgt. Onze werkwijze is hier specifiek op ontworpen; alle processen rondom managed webhosting zijn dan ook ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Wij vinden het belangrijk om te schakelen met zowel de opdrachtgever als de ontwikkelaars van websites of applicaties. Zo adviseren we hoe je de GDPR/AVG correct implementeert, maar ook hoe je de performance en security van je software op een zo hoog mogelijk niveau krijgt door technische optimalisatie.

  • Fully managed
  • AVG/GDPR ready
  • ISO 9001, 27001
  • 24/7 onduty
  • Continuous delivery
  • NEN 7510
  • Laadtijd optimalisatie
  • DDoS mitigation
  • Nederlandse datacentra

Analyse

Met het uploaden van een (web)applicatie ben je er nog niet. Wij analyseren daarom voortdurend de logdata om de ‘gezondheid’ vast te stellen.

Als Ops kunnen wij onze relaties aanvullen met informatie over het gedrag van hun applicatie. Bijvoorbeeld wanneer er plots meer errors naar voren komen of database opdrachten zich blijven opstapelen. Dat is informatie die een voorbode kunnen zijn voor mogelijke knelpunten, nu of in de toekomst.

24/7
ON DUTY

Wij zijn altijd on duty om de beschikbaarheid van de ondergebrachte websites en applicaties te garanderen.

Managed hosting betekent voornamelijk ontzorgen. Onze relaties hoeven zich niet druk te maken over de beschikbaarheid van een website of applicatie. Ook niet bij onverwachte drukte. Ons team staat 24/7 paraat om dit proactief te monitoren en indien nodig in te grijpen. Op een goede nachtrust!

ISO 9001 en 27001

Wij borgen de kwaliteit van onze dienstverlening met de implementatie van de maatregelen uit ISO 9001 en 27001.

Om continu onze hoge standaarden te kunnen blijven leveren zijn onze bedrijfsprocessen en procedures opgezet volgens deze internationale normeringen. Dat geeft niet alleen een garantie voor onze opdrachtgevers. Maar ook voor betrokkenen wens data we daadwerkelijk verwerken.

NEN 7510

Met het oog op verwerking van patiëntgegevens werken wij volgens de NEN 7510 normering.

Wanneer een (web)applicatie patiëntgegevens verwerkt zijn aanvullende maatregelen vereist. Dit borgen we met de richtlijnen uit de norm. Uiteraard adviseren we onze relaties graag over dit onderwerp. Bijvoorbeeld bij het implementeren van encryptie van informatie.

Wil je meer informatie?
Vraag een offerte aan of neem contact op

Contactformulier

Voor vragen over onze managed webhosting dienst kun je gebruik maken van het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 024 3500112 of per e-mail op sales@rootnet.nl.

Fields marked with an * are required