Managed server infra done right

Onze server configuraties worden ingezet voor mission critical applicaties in binnen- en buitenland.

Voor applicaties met vereiste beschikbaarheid zijn standaard oplossingen niet genoeg. Hiervoor ontwikkelen we Linux server setups die aansluiten bij deze hoge eisen. Dit kan cloudbased zijn, maar ook op fysieke hardware in private racks.

Deployment & Maintenance

Onze managed infra dienst wordt o.a. ingezet in de finance, rail en automotive industrie.

De hierin toegepaste ervaring en techniek delen we graag om een optimaal ontwerp en onderhoudsprogramma samen te stellen.

24/7 on duty

We zijn altijd telefonisch bereikbaar indien noodzakelijk.

Zowel overdag als ’s nachts staan gecertificeerde server administrators standby om opvolging te geven aan monitoring meldingen. Met deze garantie kunnen onze relaties solide dienstverlening aanbieden in binnen- en buitenland.

  • Gecertificeerde professionals
  • 24/7 onduty
  • Zowel cloudbased als fysieke hardware
  • Security aware
  • Heldere procedures
Casus 1

Dual Inventive

Marco over Dual Inventive

Het gaat in dit geval om de veiligheid van mensen. Zowel op als rond het spoor. Dan nemen we natuurlijk geen enkel risico.

Samen met de engineers van Dual Inventive is een infrastructuur opgezet dat staat als een huis. Zowel in binnen- en buitenland werken namelijk continu vele monteurs en technici met de producten van dit bedrijf.

Door heldere communicatie, segmenteren en beproefde procedures kunnen we de kwaliteit garanderen die gewenst is.

Casus 2

Martijn over het UWV

Expeditie Work is een online game ontwikkeld door UWV Werkbedrijf om mensen te helpen met solliciteren. De virtuele wereld is een plek waar je ongestoord kunt oefenen met netwerken, vacatures zoeken, een cv maken en een sollicitatiegesprek voeren.

Deze virtuele wereld is ontwikkeld in Node.js door de jongens van Madcaps. Aan onze kant verdelen we de interacties met deze virtuele wereld over meerdere servers op het cloud platform. Hierdoor ontstaat er een prettige user experience zonder vertraging.

Casus 3

Khondrion

Danny over Khondrion

In Nederland worden per week 1 tot 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. De helft van deze kinderen komt voor hun tiende te overlijden!

Het team van Khondrion, onder leiding van Prof. Dr. Jan Smeitink, doet onderzoek naar nieuwe medicatie voor energiestofwisselingsziekten. Alle data die gedurende een onderzoek sprint wordt gegenereerd is van vitaal belang. Niet alleen voor de onderbouwing van een onderzoek. Maar natuurlijk ook voor uiteindelijke patiënten.

Om maximale garantie te geven aan data integriteit en veiligheid hebben we een offsite storage platform ontwikkeld binnen een ISO 27001 datasuite.

skills

Ons team bestaat uit experts uit het vakgebied. Hierdoor zijn we aanvulling voor bestaande kennis in jouw organisatie op het gebied van Networking, Unix en security.

Voor managed infrastructuur volstaat geen ‘one size fits all’. Telkens opnieuw bekijken we de betreffende software, hoe deze ontworpen is en waar eventuele bottlenecks zitten. Daar omheen ontwerpen we een perfect passende omgeving.

Security

Veel van onze managed infra projecten hebben een sterke focus op security. Speciaal hiervoor hebben we een zwaar pakket aan maatregelen ontworpen.

Security speelt zich niet op één laag af; daarom kijken we naar iedere laag afzonderlijk. Middels penetratietests worden setups continu getoetsts op gestelde normen.

Contactformulier

Voor vragen over onze server infra dienst kun je gebruik maken van het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 024 3500112 of per e-mail op sales@rootnet.nl.

Fields marked with an * are required