Managed Umbraco hosting_

umbraco logo blauw

Managed Umbraco hosting op ons platform draait razendsnel. We maken een custom serverprofiel op basis van jullie wensen en onze ervaring. Op deze manier halen jullie het maximale uit de serverstack. In combinatie met onze automatisering en eigen dashboard heb je geen omkijken meer.

Managed Umbraco hosting

Umbraco is een breed inzetbaar .NET core based CMS. De benodigde server software is daarom sterk afhankelijk van de applicatie. Standaard komt Umbraco met NGINX, ASP.NET Core en MariaDB. We kunnen vervolgens jullie server profiel uitbreiden met Redis, Varnish of mogelijk een ander type database. Op basis van jullie wensen en onze kennis maken wij het ideale server profiel voor jullie websites.

Wij helpen graag

Managed Umbraco hosting komt met een team van experts. Normaliter heb je ons weinig nodig maar mocht er toch een keer nood aan de man zijn, dan is fijn om te weten dat we altijd bereikbaar zijn. Zowel via e-mail, ons eigen ticketsysteem of gewoon via telefoon. Zo wordt jij direct geholpen door de juiste mensen.

Zorgeloos vertrouwen op onze expertise

Al onze managed servers worden 24/7 gemonitord op verschillende statistieken. Wanneer er een probleem dreigt de dienstverlening te onderbreken grijpen wij pro-actief in. Op deze manier garanderen wij de hoogste uptime mogelijk, 99,99%. Wanneer de applicatie problemen veroorzaakt en je komt er zelf niet uit, kan je ons ook buiten kantoortijden en in het weekend om hulp vragen via onze noodlijn. Zo staat jullie bedrijf nooit stil.

Developers

In ons eigen ontwikkeld dashboard maken wij developers blij. Features zoals roll-based accesmanagement, SSH-key en IP whitelisting en automatisch DNS beheer zorgen ervoor dat jouw developers tijd besparen. En natuurlijk hebben we de bekende deploytools geïntegreerd in ons dashboard. Minder tijd kwijt aan de hosting, meer tijd voor de klanten.

Scaling

Wanneer jullie groeien, schaalt onze Managed Umbraco hosting gemakkelijk mee. Binnen enkele minuten is een server opgeschaald. Het is mogelijk om meerdere of verschillende soorten applicaties op dezelfde server te draaien. Wij adviseren tijdig en pro-actief wanneer een server opgeschaald moet worden. Het is mogelijk om tijdelijk op te schalen in piekperiodes zoals bijvoorbeeld de feestdagen, om de volgende maand weer te downgraden. Zo hoef je niet direct te investeren in een groot platform.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Als je met een nieuwe partner gaat werken wil je weten dat het goed zit. Daarom werken wij volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te waarborgen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Benieuwd naar de mogelijkheden van Managed Umbraco hosting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina