Managed Drupal hosting_

Drupal Logo

Drupal is een open source cms dat vaak gebruikt wordt door digital agencies met veel technische kennis in huis. Herken je dit? Dan weet je ook dat juist voor organisaties zoals die van jullie managed Drupal hosting een goede overweging is. De zorg besteed je uit, terwijl je zeggenschap houdt over de inrichting van de omgeving. Rootnet biedt managed hosting met precies deze vrijheid.

Managed Drupal hosting

We hebben geoptimaliseerde hostingconfiguraties uitgeschreven die je met één druk op de knop kunt selecteren. Dit geldt voor alle Drupal 7, 8 of 9 projecten. Deze configuraties zorgen dat je het maximale uit Drupal kan halen. Maar we zien ook tussen agencies verschillen in voorkeuren. Misschien gebruiken jullie liever PostgreSQL in plaats van MySQL? Met onze custom server profielen rol je voor ieder project jullie ideale stack uit.

Content Delivery Network

Gelukkig komt Drupal standaard al met goede cachingopties. Toch zijn onze nieuwe relaties iedere keer weer verrast als zij kennismaken met Rootnets managed hosting. Dat komt niet alleen door een geoptimaliseerde Drupal hosting configuratie, we hebben ook veel te danken aan ons simpelweg razendsnelle platform. Deze hebben we ondergebracht in Nederlandse datacentra, zodat we dicht bij de eindgebruiker zitten. Maken jullie Drupal websites voor internationaal verkeer? Dan activeer je Cloudflare CDN met één druk op de knop.

Automatische Cloudflare koppeling in Rootnet dashboard

Managed Service Level Agreement

Onze managed servers komen standaard inbegrepen met een managed SLA. In deze SLA doen wij al onze klanten dezelfde beloften van kwaliteit en support. Zo houden wij 24/7 de servers in de gaten en grijpen wij pro-actief in om te voorkomen dat de dienstverlening onbereikbaar wordt. Heb je zelf per abuis een error veroorzaakt en kom je er niet meer uit? Dan zijn wij zelfs in het weekend bereikbaar op ons noodnummer.

Ready to Deploy

Als developer heb je met je SSH-key de vrijheid om te werken met tools als Composer. Ook tail je realtime de error- en accesslogs. En natuurlijk hebben we deploytools als Buddy, Gitlab, BitBucket en DeployHQ geïntegreerd in ons dashboard. We denken graag in mogelijkheden, net als jij.

Experts die verder gaan

Natuurlijk komt managed Drupal hosting met 24/7 monitoring op de dienstverlening. Ons team grijpt proactief in wanneer we zien dat er een probleem dreigt te ontstaan. Hierdoor kunnen jullie focus houden op jullie eigen werk. Of bezoek je zonder zorgen een Drupal conferentie. Loop je toch tegen een kritiek probleem aan? Dan zijn we ook in het weekend telefonisch bereikbaar voor je Drupal hosting vraagstukken.

Eenvoudig schalen

Onze managed servers kunnen gemakkelijk mee schalen met de behoefte van jouw applicatie. Binnen enkele minuten is de server vergroot of verkleint. Voor het gemak hanteren wij gestandaardiseerde pakketten.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest Gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

ISO 27001/9001 en NEN 7510

Drupal is uitermate geschikt om te worden ingezet bij midden en grote organisaties. Deze opdrachtgevers stellen vaak wel hogere eisen aan informatiebeveiliging en GDPR/AVG. Het is prettig om te weten dat managed Drupal hosting van Rootnet hier goed op aansluit. Onze kwaliteit en informatiebeveiliging is al jaren ingericht conform ISO 9001, 27001 en NEN 7510. En daar worden we ieder jaar weer op geaudit. Alle dataverwerking vindt plaats op Nederlandse bodem, namelijk in Amsterdam (EuNetworks) en Ede (BIT).

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Op zoek naar snelle en stabiele Drupal hosting?

Wij maken het samen mogelijk

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina