Managed WooCommerce hosting_

Managed WooCommerce hosting, Woocommerce logo

Wil je jouw webshop sneller krijgen?

Managed WooCommerce Hosting is de oplossing!

Managed WooCommerce hosting is ideaal voor webshops gemaakt in WordPress. Met onze automatisch server profielen gebruik je direct de ideale server stack voor WooCommerce. Zo haal je de maximale performance uit je webshop zonder dat je zelf hoeft na denken over de hosting. Is jouw webshop custom build? Geen probleem, dan maken wij een custom server profiel speciaal voor jou.

Managed WooCommerce hosting in Nederland

Onze managed WooCommerce hosting dienstverlening is volledig ondergebracht op Nederlandse bodem in datacentra in Ede en Amsterdam. Rootnet is een van de weinige managed hosting partijen in Nederland die eigen hardware inkoopt, configureert, plaatst en beheerd. Doordat wij dit volledig in eigen beheer hebben kunnen wij de gehele server stack optimaal inrichten voor performance en draait ons platform op de nieuwste hardware.

Managed hosting dashboard icoon
Uniek controlepaneel
Managed hosting positieve vink icoon
Nederlandse Datacentra
Managed hosting performance grafiek icoon
Performance Focused

De beste performance voor WooCommerce

Een webshop heeft te maken met dynamische content, databases vol producten en soms gevoelige persoonsgegevens. Dit zijn andere uitdagingen dan een standaard WordPress website. Managed WooCommerce hosting is daarom speciaal ingericht voor webshops zodat je standaard gebruik kan maken van slimme caching zoals Redis of Elasticsearch en sterke hardware.

Managed Support

Onze managed WooCommerce hosting komt met een team van experts die jouw technische vraagstukken binnen no-time hebben opgelost. Je kunt ons altijd bereiken via ons eigen ticketsysteem of e-mail. En wanneer je echt snel geholpen moet worden of om snel te kunnen schakelen zijn wij telefonisch bereikbaar.

24/7 Monitoring

Managed WooCommerce hosting wordt 24/7 gemonitord op verschillende server statistieken. Ons team grijpt proactief in wanneer we zien dat er een probleem dreigt te ontstaan. Hierdoor kunnen jullie focus houden op jullie eigen werk. Of genieten van een vakantie natuurlijk. Loop je toch tegen een kritiek probleem aan? Dan zijn we ook buiten kantoortijden of in weekend telefonisch bereikbaar.

99.99% uptime icoon
24/7 noodnummer icoon

Met één druk op de knop

Ons dashboard is ontwikkeld om hosting simpeler te maken. Daarom ontwerpen wij onze features, wanneer het mogelijk is, om met één klik te werken. Features zoals automatische DNS management en instant Cloudflare koppeling zorgen er voor dat jij zo min mogelijk hoeft te doen in ons portaal.

Automatische Cloudflare koppeling in Rootnet dashboard

De piekmoment zijn het belangrijkst

De inkomsten van een webshop zijn vaak niet gelijk verdeeld over het jaar. Sommige hebben hoog seizoenen, andere piekmaanden en andere verdienen het brood voor het hele jaar in een paar dagen. Een webshop heeft daarom behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. Bij ons is het mogelijk en heel makkelijk om tijdelijk op te schalen tijdens deze piekmomenten. Zo hoef je niet direct in een groot platform te investeren om je piekmomenten aan te kunnen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
210,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
290,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
440,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
590,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Rootnet heeft zijn kwaliteit en informatiebeveiliging ingericht conform ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Hierop worden we jaarlijks getoetst door externe auditoren. We leggen norm voor informatiebeveiliging ook op aan onze toeleveranciers zodat dit van toepassing is op de gehele keten van verwerkers.

Je webshop naar het volgende niveau tillen?

Bij ons het is mogelijk!

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina