Managed WooCommerce hosting_

Managed WooCommerce hosting, Woocommerce logo

Managed WooCommerce hosting is ideaal voor webshops gemaakt in WordPress. Met onze automatisch server profielen gebruik je direct de ideale server stack voor WooCommerce. Zo haal je de maximale performance uit je webshop zonder dat je zelf hoeft na denken over de hosting. Is jouw webshop custom build? Geen probleem, dan maken wij een custom server profiel speciaal voor jou.

Managed WooCommerce hosting in Nederland

Onze managed WooCommerce hosting dienstverlening is volledig ondergebracht op Nederlandse bodem in datacentra in Ede en Amsterdam. Rootnet is een van de weinige managed hosting partijen in Nederland die eigen hardware inkoopt, configureert, plaatst en beheerd. Doordat wij dit volledig in eigen beheer hebben kunnen wij de gehele server stack optimaal inrichten voor performance en draait ons platform op de nieuwste hardware.

De beste performance voor WooCommerce

Bij Rootnet begrijpen wij dat de performance van een webshop direct effect heeft op de conversie. Een webshop heeft te maken met dynamische content, databases vol producten en sporadische pieken. Met Managed WooCommerce Hosting kan je gebruik maken van slimme caching zoals Redis of Elasticsearch zodat je bezoekers altijd een optimale gebruikerservaring hebben.

Managed Support

Hosting is ingewikkeld. Je wilt er niet mee bezig zijn maar het is een belangrijk onderdeel voor de performance en beschikbaarheid van jouw webshop. Daarom is het fijn dat je bij Rootnet kunt vertrouwen op onze kennis en expertise. We zijn ook telefonisch bereikbaar zodat je snel kunt schakelen wanneer het echt nodig is.

24/7 Monitoring

Managed WooCommerce hosting wordt 24/7 gemonitord op verschillende server statistieken. Ons team grijpt proactief in wanneer we zien dat er een probleem dreigt te ontstaan. Hierdoor kunnen jullie focus houden op jullie eigen werk. Of zorgeloos op vakantie, weten dat het goed zit. Loop je toch tegen een kritiek probleem aan? Dan zijn we ook buiten kantoortijden of in weekend telefonisch bereikbaar.

Met één druk op de knop

Ons dashboard is ontwikkeld om hosting simpeler te maken. Daarom ontwerpen wij onze features, wanneer het mogelijk is, om met één klik te werken. Features zoals automatische DNS management en instant Cloudflare koppeling zorgen er voor dat jij zo min mogelijk hoeft te doen in ons portaal.

Automatische Cloudflare koppeling in Rootnet dashboard

De piekmoment zijn het belangrijkst

De inkomsten van een webshop zijn vaak niet gelijk verdeeld over het jaar. Sommige hebben hoog seizoenen, andere piekmaanden en weer andere verdienen het brood voor het hele jaar in een paar dagen. Een webshop heeft daarom behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. Bij ons is het mogelijk en heel makkelijk om tijdelijk op te schalen tijdens deze piekmomenten. Zo hoef je niet direct in een groot platform te investeren om je piekmomenten aan te kunnen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Rootnet heeft zijn kwaliteit en informatiebeveiliging ingericht conform ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Hierop worden we jaarlijks getoetst door externe auditoren. We leggen norm voor informatiebeveiliging ook op aan onze toeleveranciers zodat dit van toepassing is op de gehele keten van verwerkers.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Je webshop naar het volgende niveau tillen?

Bij ons het is mogelijk!

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina