Managed Moodlehosting_

Moodle Logo

Problemen met de performance van je Moodle platform?

Wij hebben de oplossing!

Managed Moodle hosting is speciaal afgestemd op de behoeftes van het Moodle framework. Online leeromgevingen worden steeds zwaarder naarmate deze groeien. Moodle vraagt daarom een gespecialiseerde hosting om te voorkomen dat de performance en stabiliteit achteruit loopt naar mate de gebruikers toenemen. Bij ons kun je deze zorg uit handen geven en hoef je de groei van jouw bedrijf nooit de remmen.

Managed Moodle hosting

Moodle is een uniek framework met sterke voordelen voor online leeromgevingen. Omdat deze omgevingen werken met ingelogde gebruikers is de druk op de server groter dan bij standaard websites of webshops. Uit ervaring hebben wij het ideale server profiel voor Moodle applicaties ontwikkeld. Zo maak je optimaal gebruik van de server resources.

Onze kennis, jullie voordeel

Dankzij onze brede hosting ervaring hoeven onze partners niet te investeren in kennis rondom hosting. Zij leunen op onze expertise en kennis omtrent alles wat achter de applicatie gebeurt. Ook bij het debuggen van applicatie problemen helpen wij jullie de oorzaak te vinden. Wij staan altijd klaar om te helpen bij problemen of te sparren over mogelijkheden.

Managed hosting telefonische technische support icoon met het nummer 024-3500112
Managed hosting technische support via ticketsysteem icoon met de url https://myrootnet.nl
Managed hosting technische support via email icoon met het emailadres support@rootnet.nl

24/7 Pro-actief

Onze monitoring is altijd actief aan het waken voor problemen in services of processen. Anders dan de meeste partijen ondernemen wij ook pro-actief actie wanneer de dienstverlening onderbroken dreigt te worden. Als er onverhoopt problemen in de applicatie ontstaan zijn wij zelfs midden in de nacht of in het weekend bereikbaar voor hulp. Zo kunnen jullie er op vertrouwen dat jullie bedrijf nooit stil staat.

99.99% uptime icoon
24/7 noodnummer icoon

Door Developers, voor Developers

Wij gaan uit ons dak van gave features en automatisering. Daarom is ons eigen dashboard ontwikkeld om het werk van jullie developers makkelijker te maken. Toegang en rollenbeheer gecombineerd met whitelisting van SSH key’s en IP adressen. Automatisch DNS beheer per project. En de meest gebruikte deploytools direct geïntegreerd. Ieder kwartaal realiseren wij weer nieuwe features die jullie efficiënter laten werken.

Scale your ambitions

Vooral bij Moodle omgevingen is schaalbaarheid ontzettend belangrijk. De groei en druk in digitale leeromgevingen kan heel sporadisch zijn waardoor snel en flexibel schalen een must-have is. Onze Managed Moodle hosting is daarom binnen enkele minuten tijdelijk of permanent te up- of downgraden. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor piekmomenten en merken je gebruikers geen verschil.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
210,-

/4CPU

Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
290,-

/8CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
440,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
590,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Informatieveiligheid, digitale security en procesbewaking wordt steeds belangrijk in de digitale wereld. Wij besloten daarom al vroeg tijdig om als bedrijf de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen te hanteren. Zo waarborgen wij de kwaliteit en continuïteit van onze processen en de informatieveiligheid van jullie en de gegevens van jullie eindklanten.

Wil je eerlijk advies?

Neem contact op!

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina