Managed Symfony hosting_

Symfony logo large

Managed Symfony hosting bied veel voordeel voor Symfony applicaties. Wij maken een custom serverprofiel op basis van jullie wensen en onze ervaring. Zo heb je alleen de nodige software in je serverstack. De gehele stack wordt door ons gemonitored en onderhouden zodat jullie geen omkijken meer hebben.

Managed Symfony Hosting

We hosten meerdere Symfony applicaties. Daarom weten wij uit eigen ervaring wat dit framework nodig heeft om goed te presteren. Wij hebben standaard templates beschikbaar voor Symfony 3.X en Symfony 5+. Software zoals NGINX, Redis en PostgreSQL zorgt voor de optimale performance.

Ervaren Technische Support

Managed Symfony hosting komt met een team van experts. Waarschijnlijk zal je deze experts niet nodig hebben maar wanneer het nodig is zijn wij altijd bereikbaar. Via e-mail, ons eigen ticketsysteem of gewoon via de telefoon. Wij houden namelijk van korte lijntjes en duidelijke communicatie.

24/7 Monitoring

Onze managed servers zijn inbegrepen met een managed SLA. Dit betekent dat wij alle software en server updates verzorgen maar ook het monitoren van verschillende statistieken. Wanneer er problemen dreigen te ontstaan dan grijpen wij pro-actief in om te voorkomen dat de dienstverlening wordt onderbroken. Zo staat jouw bedrijf nooit stil.

Pieken en dalen

Onze managed servers zijn zeer gemakkelijk te schalen naar de behoefte van de applicatie. Heb je een bijvoorbeeld hoogseizoen, een evenement of marketing actie op de agenda staan, dan kun je in deze periode tijdelijk opschalen naar een sterkere server en vervolgens weer gemakkelijk afschalen. Voor het gemak hanteren wij gestandaardiseerde server profielen.

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wanneer je afhankelijk bent van een leverancier dan wil je weten dat zij de zaken goed op orde hebben. Daarom werken wij volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te garanderen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Geef je applicatie een performance boost

Wij verslaan alle benchmarks

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina