Managed Strapi hosting_

Strapi Logo

Managed Strapi hosting wordt speciaal ingericht met een custom server profiel. Installeer met één click Strapi en alle gewenste software, direct geconfigureerd en geoptimaliseerd voor razendsnelle performance.

Managed Strapi hosting

Wij hebben een standaard geoptimaliseerde configuratie voor Strapi beschikbaar. Het is ook mogelijk om dit server profiel aan te passen naar wens. Zo heb je direct alle software en de bijbehorende configuratie zoals Node.js, NVM, NPM of PM2. Wil je een specifieke database? Geen problemen wij ondersteunen ze bijna allemaal!

Technische Support

Managed Strapi hosting komt met een team van experts. Altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of ons eigen ticketsysteem. We hebben ruime ervaring met het hosten van verschillende applicaties, groot en klein. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw applicatie.

Monitoring

Wij begrijpen dat de beschikbaarheid van jouw applicatie kritiek is. Daarom monitoren wij 24/7 de server op verschillende services en processen. Wanneer er problemen dreigen de continuïteit van de dienstverlening in gevaar te brengen grijpen wij pro-actief in. Vervolgens communiceren wij met jouw over een oorzaak en oplossing. Duidelijke communicatie en korte lijntjes, daar houden wij van.

Voor Developers

Ons eigen dashboard is ontwikkeld voor developers zodat zij veilig en efficiënt kunnen werken. Features zoals roll-based accesmanagement, SSH-key en IP whitelisting en automatisch DNS beheer, maken het opzetten en beheren van een hosting omgeving simpel en secuur. En natuurlijk hebben we de bekende deploytools geïntegreerd in ons dashboard.

Schaalbaar

Wanneer jouw applicatie groeit, schalen onze managed servers gemakkelijk mee. Binnen enkele minuten schalen wij servers op. Wij denken graag mee over clustering, losse database servers of redundant oplossingen. Voor het gemak hanteren wij standaard server profielen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wij werken volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te waarborgen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Heb je nog twijfels?

Zelfs daar kunnen wij bij helpen

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina