Managed Shopware hosting_

Afbeelding voor Managed [rood]Shopware[/rood] hosting_

Kan je webshop zijn eigen succes niet meer aan? Merk je in de piekuren vertraging in de laadtijden? Wil je simpelweg een vliegende start maken met een nieuwe webshop? Met onze Managed Shopware hosting draait jouw webshop straks razendsnel én stabiel.

Managed Shopware hosting

Wij kennen de in’s en out’s van Shopware. Daarom stellen wij jouw serverstack af op de specifieke wensen van Shopware. Software als Varnish, Redis, NGINX en Elasticsearch is direct beschikbaar en optimaal geconfigureerd zodat jouw webshop de maximale performance er uit kan halen. Wijk jij af van de standaard database? Wij passen ons aan!

Telefonisch bereikbaar

Want dat is wel zo makkelijk. Managed Shopware hosting komt met een team van experts. Wij zijn altijd bereikbaar zodat jouw webshop nooit stil staat.

24/7 Monitoring

Downtime is een taboe voor webshops want dit kost iedere minuut omzet en reputatie. Daarom garanderen wij een uptime van 99.99%. Om dit te verzekeren hebben wij 24/7 monitoring op al onze managed servers en reageren wij pro-actief bij problemen om te voorkomen dat de dienstverlening onbereikbaar wordt. Heb je zelf een probleem veroorzaakt? Dan zijn wij zelfs in het weekend bereikbaar op ons noodnummer. Zo staat jouw bedrijf nooit stil.

Schaalbaar

Voor een webshop is niet iedere maand hetzelfde. De meeste ecommerce bedrijven kennen een hoogseizoen of bepaalde piekmomenten die belangrijker zijn dan de rest van het jaar. In deze periodes kan je tijdelijk en gemakkelijk de server opschalen zodat je geen bestellingen mis loopt.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/4CPU

Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wanneer je afhankelijk bent van een leverancier dan wil je weten dat zij de zaken goed op orde hebben. Daarom werken wij volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te garanderen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Meten is weten

Wij bewijzen graag dat je bij ons beter uit bent

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina