Managed Prestashop hosting_

prestashop logo

Met Managed Prestashop hosting hoef jij je geen zorgen meer te maken over hosting zaken waar je helemaal niet mee bezig wilt zijn. Wij zorgen dat de gehele serverstack optimaal is geconfigureerd voor jouw Prestashop. Wij monitoring 24/7 de server en reageren pro-actief op problemen zodat jij geen omkijken meer hebt.

Managed Prestashop hosting

Voor Prestashop hebben wij de ideale serverstack samengesteld voor performance en stabiliteit. De volledige serverstack wordt door ons geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden. Geen zorgen meer over performance, updates of onderhoud.

Ervaren Technische Support

Managed Prestashop hosting komt met een team van experts. Want wij begrijpen dat jij zo min mogelijk tijd wil besteden aan de hosting. Altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of ons eigen ticketsysteem. Zodat jij direct geholpen kan worden wanneer het echt nodig is.

24/7 Pro-actief

Downtime is een taboe voor webshops want dit kost iedere minuut omzet en reputatie. Daarom garanderen wij een uptime van 99.99%. Om dit te realiseren monitoren wij 24/7 managed servers op meer dan 15 verschillende statistieken. We reageren vervolgens pro-actief op eventuele problemen om te voorkomen dat de dienstverlening onbereikbaar wordt. Heb je per abuis in het weekend iets verkeerd gedaan in de applicatie? Wij zijn buiten kantoortijden op ons noodnummer bereikbaar. Zo hoef je geen bestelling meer te missen!

Flexibel

Voor een webshop is niet iedere maand hetzelfde. Veruit de meeste e-commerce bedrijven kennen een hoogseizoen of bepaalde piekmomenten die belangrijker zijn dan de rest van het jaar. In deze periodes is het mogelijk tijdelijk en gemakkelijk de server op te schalen zonder direct te moeten investeren in een groot platform.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

/12CPU

Dedicated CPU
12
Memory
48 GB
SSD Storage
300 GB
Prijs p/m
725,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wanneer je afhankelijk bent van een leverancier dan wil je weten dat zij de zaken goed op orde hebben. Daarom werken wij volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te garanderen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Meten is weten

Wij bewijzen graag dat je bij ons beter uit bent

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina