Managed Joomlahosting_

Afbeelding voor Managed [rood]Joomla[/rood]hosting_

Managed Joomla hosting bied een tal van voordelen voor digital agencies. Met onze kennis en expertise hebben wij de ideale stack voor Joomla voor geconfigureerd. Zo behalen jullie de maximale performance en stabiliteit uit de server. En lever je keer op keer dezelfde top kwaliteit af bij de eindklant.

Managed Joomla hosting

Met 20 jaar ervaring in hosting en bewezen software zoals o.a. NGINX, Varnish en Redis zorgen wij voor de ideale serverstack voor Joomla websites. Zo hoeven jullie niet meer na te denken over software updates, server configuraties of performance.

Expert support

Managed Joomla hosting komt met een team van experts. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of ons eigen ticketsysteem. Zo houden wij de lijntjes kort en de communicatie helder.

24/7 Monitoring

Wij monitoren meer dan 15 verschillende statistieken per server en reageren pro-actief op problemen zodat de continuïteit van jullie dienstverlening gegarandeerd kan worden. Heb je zelf een probleem veroorzaakt in de applicatie dan zijn wij ook in het weekend bereikbaar via ons noodnummer.

Developer friendly

We maken het developers makkelijk. Middels je SSH key log je razendsnel in op ieder project waar je als developer veel vrijheid geniet. Je kunt bulkacties uitvoeren met WP-CLI, werken met Composer, realtime error- en accesslogs uitlezen en direct jouw database-editor laten verbinden met MySQL. En natuurlijk hebben we de bekende deploytools geïntegreerd in ons dashboard.

Eenvoudig schaalbaar

Wanneer jullie online activiteiten groeien, schalen onze managed servers makkelijk met jullie behoeftes mee. Binnen enkele minuten kunnen wij servers op en afschalen. We hanteren voor het gemak gestandaardiseerde server profielen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Wij werken volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te waarborgen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Heb je nog twijfels?

Zelfs daar kunnen wij bij helpen

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina