Managed hosting partner

Managed Hosting Vest Zwart met witte letters

Voor organisaties die meer verlangen van hosting dan enkel een werkende server, zijn wij dé managed hosting partner. Een hostingpartner biedt maatwerk, is jullie klankbord, adviseur en daarmee het verlengstuk van jullie eigen organisatie. Onze mensen zorgen dag in dag uit voor de meest veilige en snelle omgeving en some kickass support.

Ontwikkelingen veranderen behoeftes

Veel organisaties, zoals digital agencies en applicatie-ontwikkelaars, doorlopen eenzelfde ontwikkeling, ieder in zijn eigen tempo. Sinds onze start, 20 jaar geleden, zien wij dat met die organisatieontwikkeling de behoefte aan webhosting ook mee ontwikkelt. In het begin volstaat een resellerpakket bij een bulkhoster, zo worden de eerste projecten gehost. Wanneer dit niet meer volstaat is de volgende stap één of meerdere servers in eigen beheer.

Waar servers in eigen beheer in het begin een voordelige keuze is en daarmee de beste optie lijkt, zien we dat deze opzet vaak sneuvelt. Het bijhouden van verschillende hostingomgevingen kost veel tijd en vraagt steeds meer om expertise. De tijd spendeer je liever direct aan de eigen opdrachtgevers en inhoudelijke ontwikkeling. Expertise kan je, net als met veel andere bedrijfsgerelateerde zaken, beter inkopen. Externe bedrijven brengen kennis mee, zitten bovenop de ontwikkelingen, zijn efficiënter en moderner. Wil je doorgroeien, dan moet je randzaken uitbesteden, zo voorkom je dat de voorwaarden voor de uitvoer van je core business een knelpunt gaan worden.

Wat doet een managed hosting partner?

Het woord “partner” geeft de kern weer. Partners denken met je mee en kijken vooruit. Wij sparren regelmatig met onze relaties over uitdagingen, over kansen. Groeit het bezoekersaantal van een website? We kijken samen hoe je ervoor zorgt dat de website zijn snelheid en toegankelijkheid behoudt en mogelijk verbetert. Draaien jullie projecten waarin grote hoeveelheden persoonsgegevens verwerkt worden? We zorgen dat de opslag voldoet aan de wet- en regelgeving en bekijken samen met jullie wat daarvoor nodig is.
Het managen van de hosting betekent dat we niet enkel hostingservers bieden, maar ook dat we focus hebben op het gebruik. Bijvoorbeeld het proces van deployen van nieuwe code of de beheersing van toegang tot data van verschillende projecten.

Partnering houdt ook in dat we er zijn als er vragen zijn, wanneer je even iets tegen ons aan wilt houden. Onze engineers zijn eenvoudig bereikbaar per telefoon. Wil je liever even langskomen op onze HQ in Nijmegen? Je bent van harte welkom. Dat is vanzelfsprekend. Dat is managed hosting done right! 

Toe aan een hostingpartner?

Wij staan voor je klaar!

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina