Managed Concrete CMS hosting_

Managed Concrete CMS hosting Concrete CMS icoon

Concrete CMS is een open-source framework dat zich onderscheid in een simpele UX dat laagdrempelig is voor eind gebruikers. Voor digital agencies is Concrete CMS het alternatief op WordPress. In combinatie met onze managed Concrete CMS hosting draaien deze websites razendsnel én stabiel.

Managed Concrete CMS hosting

Concrete CMS een framework dat zich right op de UX. Hierdoor is de performance achtergesteld op het gebruikersgemak waardoor dit framework sneller tegen performance problemen aan loopt. Om deze reden is managed Concrete CMS hosting zo fijn voor digital agencies zodat zij hier niet over na hoeven te denken. Wij zorgen voor de ideale stack voor jouw Concrete CMS websites. Wijk je af van de standaard? Geen probleem. Dan maken wij voor jullie een maatwerk server profiel afgestemd op jullie wensen.

Technische Support van Experts

Managed Concrete CMS hosting komt met een team van experts. Wij helpen niet alleen bij problemen maar denken ook graag mee over de inrichting van toekomstige opdrachten, verbeteringstrajecten of proposities. We zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of ons eigen ticketsysteem.

Managed Service Level Agreement

Wij vinden het belangrijk dat jullie kunnen vertrouwen op een constant niveau van dienstverlenging en ontzorging. Daarom hanteren wij standaard een managed SLA voor al onze servers. Dit betekent dat wij iedere server monitoren op meer dan 15 verschillende statistieken en pro-actief ingrijpen bij problemen. Zelfs wanneer je in het weekend problemen hebt zijn wij bereikbaar zodat jullie bedrijf nooit stil staat.

Voor Developers

Wij helpen developers operationele taken automatiseren. Makkelijk toegang beheren via onze roll-based accesmanagement. Automatisch SSH key’s en IP adressen whitelisen per project, per devevloper of per groep. Automatisch DNS beheer en geïntegreerde koppelingen zorgen voor een gestroomlijnde development.

Flexibel en schaalbaar

Onze servers schalen met jullie ambities. We gebruiken voor het gemak gestandaardiseerde server profielen. Tijdens drukke periodes is het mogelijk om binnen enkele minuten tijdelijk op en af te schalen.

Dedicated CPU
Memory
SSD Storage
Prijs p/m

/2CPU

Dedicated CPU
2
Memory
8 GB
SSD Storage
50 GB
Prijs p/m
220,-

/4CPU

Meest gekozen
Dedicated CPU
4
Memory
16 GB
SSD Storage
100 GB
Prijs p/m
305,-

/8CPU

Dedicated CPU
8
Memory
32 GB
SSD Storage
200 GB
Prijs p/m
460,-

ISO 27001 / 9001 & NEN 7510

Om de kwaliteit en continuïteit van onze processen en informatieveiligheid te waarborgen werken wij volgens de internationale ISO 9001, 27001 en NEN 7510 normen.

Managed Hosting ISO 9001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting ISO 27001 Certificaat. Uitgegeven door DNV
Managed Hosting NEN 7510 Certificaat. Uitgegeven door DNV

Frequently Asked Questions

Altijd bereikbaar

Maar bellen is sneller

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina