Managed hosting voor E-commerce Performance_

Robert en Yoram achter beeldscherm

Iedere seconde extra laadtijd zorgt voor een reductie in de conversie. Daarom is onze e-commerce hosting ontworpen om webshops razendsnel te krijgen. Of het nu gaat om Magento, Shopware, WooCommerce, Prestashop, Moodle of custom build.

E-commerce hosting

Met onze e-commerce hosting beschik je over alle software die nodig is om de reactietijd van webshops te verbeteren. De ideale configuratie hiervan kun je eenvoudig selecteren aan de hand van het platform dat je gebruikt. Hierdoor staan start je direct met de juiste caching en tuning

Optimale caching oplossing

Het correct instellen van de caching kan een uitdaging zijn voor webshops. Doordat webshops dynamisch zijn is de druk op de server resources gemiddeld hoger dan bij statische websites. Het correcte cache van een webshop zorgt ervoor dat je server resources overhoud om meer bezoekers tegelijkertijd te bedienen. Wij hebben de ideale caching voor ieder e-commerce CMS al uitgezocht zodat jij direct de beste performance uit je webshop haalt.

Eenvoudig schalen of krimpen

Veel webshops hebben te maken met hoogseizoenen of marketingcampagnes. Periodes met extra veel verkeer waarin reactietijd en beschikbaar nog belangrijker is dan normaal. Gelukkig kun je onze e-commerce hosting binnen enkele minuten laten opschalen. En is het piekmoment voorbij? Dan schaal je eenvoudig weer af, zonder vast te zitten een duur abonnement.

Loadbalancing

Heeft jouw webshop meer nodig dan een enkele server? Maak dan gebruik van loadbalancing. Hierdoor spreid je het verkeer en databasebelasting over meerdere servers op ons platform. De bekende e-commerce platformen als Magento, Shopware en  WooCommerce ondersteunen dit out of the box. Werkt jouw webshop op basis van een custom framework? Dan helpen onze engineers graag met de ideale inrichting.

Dutch dedicated resources

Voor razendsnelle e-commerce hosting heb je ook razendsnelle infrastructuur nodig. Ons platform is speciaal voor deze taak ontworpen. Hierdoor heb je niet alleen een snelle reactietijd voor productpagina’s vanuit de cache, maar ook in je backend. Alle infrastructuur is ondergebracht in Nederlandse datacentrums, dicht bij de eindgebruiker.

Content Delivery Network

Is jouw webshop op internationaal publiek gericht? Met één druk op de knop activeer je Cloudflare voor je webshop. Onze automation neemt dit gehele proces uit handen zodat hier geen technische kennis voor nodig is. Daarna maak je kosteloos gebruik van het grootste content delivery netwerk van de wereld en ben je voor iedereen dichtbij.

Automatische Cloudflare koppeling

Wil jij boven je concurrenten uitstijgen?

Wij helpen jouw webshop naar het volgende niveau tillen.

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina