Give it a trial_

Afbeelding voor [rood]Give it [/rood] a [grijs]trial_[/grijs]

Iedere Managed hosting partij zegt dat zij de beste zijn. Wij willen het bewijzen! Heb je een website die maar niet vooruit te branden is? Een nieuw project waarbij de stabiliteit of performance te veel van je huidige hosting vraagt? Of ben je ons aan het vergelijken met andere Managed hosting partijen? Wij gaan graag de uitdaging aan op ons platform! Vul onderaan deze pagina het trial formulier in of bel ons direct op 024-3500112 om je wensen te bespreken.

Managed hosting done right!

Managed hosting is een label dat al snel gebruikt wordt in de hosting wereld. Wij vinden dat dit meer moet zijn dan alleen server updates uitvoeren. Managed hosting betekent voor ons technisch ijzersterk zijn, onze klanten ontzorgen en professionele support waar we trots op zijn. Het is meer dan een leverancier. Het is een betrouwbare partner die helpt de kwaliteit van jouw dienstverlening te verbeteren.

Tijd besparen met ons eigen controle paneel

Een trial is niet alleen bedoeld om te bewijzen dat onze servers sterk zijn maar het is ook een kans om ons eigen controle paneel te ervaren. Ons paneel is gebouwd om het beheren van meerdere websites, domeinen, email en contactpersonen makkelijker te maken. Naar mate een webbureau of digital agency groeit neemt dit soort administratie, beheer en support steeds meer tijd in beslag tot het punt dat je wellicht minder bezig bent met je core business dan je eigenlijk zou willen. Onze oplossing? Automatiseren! Alle simpele taken moeten het liefst met één klik op de knop geregeld zijn en voor de rest zorgt onze support voor een snelle en passende oplossing zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent.

Hoe werkt een Managed hosting trial?

Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Vervolgens bespreken we je wensen en maken wij een server beschikbaar om een kopie van je website of applicatie op te zetten. Wij optimaliseren daarbij de server settings aan de hand van het CMS dat de website/applicatie gebruikt zodat de optimale performance behaald kan worden. Vervolgens vergelijken we de trial versie en live versie met elkaar en zie je in één oog opslag wat de verbeteringen zijn. Geen praatjes, alleen resultaten. Uiteraard mag je ook een trial aanvragen als je zelf wilt testen of ons controle paneel wilt ervaren.

Managed hosting trial

Daag ons uit

Afhankelijk van hoe snel je zelf aan de slag wil kan de trial dezelfde dag nog klaar gezet worden en de volgende dag afgerond. Heb je geen haast of wil je zelf op ontdekking uit?
Dan duurt de trial twee weken en stopt vervolgens automatisch. No strings attached.

Afhankelijk van hoe snel je zelf aan de slag wil kan de trial dezelfde dag nog klaar gezet worden en de volgende dag afgerond. Heb je geen haast of wil je zelf op ontdekking uit?
Dan duurt de trial twee weken en stopt vervolgens automatisch. No strings attached.

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina

"*" geeft vereiste velden aan