Managed hosting voor Digital Agencies Support_

Onze Danny op zijn laptop

Wij geloven in automation zodat jouw mensen zich niet bezig hoeven te houden met repeterende en foutgevoelige handelingen. 

Samen het beste uit projecten halen

Ons dashboard stelt jullie team in staat om de meest voorkomende handelingen zelf uit te voeren, als ze al niet automatisch voor jullie worden gedaan. Dit vergroot jullie wendbaarheid en brengt rust in het proces. Maar soms heb je een expert nodig die even bijspringt. Bijvoorbeeld voor het optimaliseren van de caching hitrate of instellen van je CI/CD pipeline. Die experts zijn telefonisch bereikbaar een staan klaar om jullie te ontzorgen. Zowel per ticket als telefoon. We halen namelijk graag het beste uit jullie projecten.

Geen zorgen over beschikbaarheid

Ons platform is slim en grijpt zelfstandig in wanneer een website offline dreigt te gaan. Bijvoorbeeld door agressieve bots of hangende processen. Mocht desondanks een website toch onbereikbaar worden grijpt onze storingsdienst in, 24/7 dus ook in het weekend. 

Wanneer er situaties zijn die nader onderzoek vereisen komen deze terecht bij een team van experts die jullie graag verder helpen. We vinden het namelijk belangrijk dat een website in basis goed functioneert en tegen een stootje kan. Hiermee borgen we de beschikbaarheid en daarmee vertrouwen van opdrachtgevers.

Rust dankzij een goede basis

Opdrachtgevers verwachten dat je moderne internetstandaarden inzet en ontwikkelingen hierin blijft volgen. Het ontbreken hiervan heeft invloed op de gebruikerservaring en veiligheid. Daarom stimuleren websites als internet.nl deze standaarden en maken dit inzichtelijk voor bezoekers. 

Op ons platform maken websites en applicaties meteen gebruik van deze standaarden. Daar waar aanvulling nodig is, bijvoorbeeld voor specifieke content, helpen onze experts je graag verder. Hierdoor zorgen we samen dat de basis goed op orde is.

Een partner voor agencies

Wij zijn een managed hosting partner voor meer dan honderd digital agencies in Nederland. Zij kunnen bouwen op een stabiel en wendbaar platform. Maar ook op een team van experts die direct benaderbaar zijn. Kijken wat andere hierover zijn in onze casus pagina of online reviews.

Op zoek naar een hosting partner die altijd bereikbaar is?

Bij ons is het vanzelfsprekend

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina