Managed hosting voor Digital Agencies Support_

Onze Danny op zijn laptop

Direct geholpen worden als het echt nodig is?

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

We staan voor je klaar, zodat je snel weer door kunt. Want wij weten dat jouw klant staat te springen om zijn nieuwe website. Gelukkig kun je bouwen op onze automation. Het platform zorgt er zelf voor dat de juiste instellingen en maatwerken al wordt toegepast. Daar loop je dan ook niet meer tegenaan. 

24/7 Support

Tijdens kantooruren staat ons technisch support team voor je klaar. Via ons ticketsysteem, email en natuurlijk ook telefonisch, want dat schakelt net even lekkerder als je meteen door moet. Het support team bestaat uit echte experts die alles uit de kast halen. Buiten kantoortijden kan je onze nooddienst bereiken wanneer er problemen zijn.

Pro-actief ingrijpen

Ons platform grijpt automatisch in bij overbelasting of een (D)DoS aanval. Hiermee voorkomen we dat websites onbereikbaar worden. Mocht dit toch gebeuren dan grijpen onze engineers in, ook ’s avonds en in het weekend. 

99.99% uptime icoon
24/7 noodnummer icoon

Samen staan we sterk(er)

Grotere opdrachtgevers dragen vaak ook een grotere verantwoordelijkheid als het gaat om informatiebeveiliging of continuïteit. En dat willen ze graag bij jullie terug zien. Als managed hosting partner staan we je bij in deze trajecten. Hierdoor kom je goed beslagen ten ijs en kun je eerder aan de slag met jullie eigen dienstverlening.

Proof is in the pudding

We zeggen zelf dat we goed zijn maar het betekent natuurlijk veel meer als onze klanten het zeggen.

Op zoek naar een hosting partner die altijd bereikbaar is?

Bij ons is het vanzelfsprekend

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina