terug naar overzicht

Snellere websites

Afbeelding voor Snellere websites

We hebben het snelste hostingplatform van Nederland. En we helpen jou daar het maximale uit te halen.

Websites moeten gewoon razendsnel reageren. Is het niet voor de conversie, dan toch wel voor de maximale gebruikerservaring. Dit bereik je door op drie fronten te optimaliseren. Namelijk de website zelf, de server configuratie en natuurlijk het onderliggende platform.

Met de website helpen we je graag. Niet dat wij verstand hebben van een goede UX (dat besteden wij ook uit) of SEO. Maar wel van object caching, OPcode caching en zaken als query optimalisaties.

Over de serverconfiguratie hoef je je geen zorgen te maken. Met ons unieke platform rol je de meest optimale omgeving uit, specifiek voor jouw contentmanagementsysteem. En wil je daar verder in optimaliseren? Be our guest. We hebben hierin maximale vrijheid.

En voor het onderliggende platform waarschuwen we voor een..

Let op: nerd-alert!

Onze infrastructuur is episch. Als rasechte nerds gaan we daar natuurlijk helemaal in los. Alleen al door de extra hoge kloksnelheid merk je dat je code sneller compiled. Dan komt daarbij dat je altijd dedicated CPU cores krijgt toegewezen. Je server hoeft dus nergens op te wachten.

De storage komt van onboard RAID 10 SSD arrays of razendsnelle NetApp NVMe storage. Elke node is verbonden met ons 25 GBit/s netwerk. Dat loopt natuurlijk over meerdere paden voor maximale redundantie.

</nerd-alert>

Kom je bij Rootnet? Dan weet je zeker dat je bij de vakidioten terecht komt. Optimaliseren is ons vak en daar plukken jullie de vruchten van.

overstappen

Wil jij ook razendsnelle websites?

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina