Managed hosting voor Digital Agencies Security_

Lou achter zijn laptop en beeldscherm

Zorgeloos voldoen aan de strengste beveiligingseisen. Informatiebeveiliging is by design een onderdeel van onze dienstverlening. Hierdoor is dit aantoonbaar en gecertificeerd.

Toegang onder controle

Vanuit ons dashboard weet je precies wie toegang heeft tot welk project. Dit doe je door medewerkers uit te nodigen voor een organisatie. Vervolgens kun je medewerkers individueel toegang geven of indelen in rollen met rechten om het need to know principe toe te passen. Uiteraard zijn deze rechten ook weer realtime in te trekken.

Medewerkers kunnen zelf ook inloggen om zodoende hun eigen SSH keys en IP-adressen op te nemen. Deze worden automatisch toegepast alle projecten waarvoor de medewerker is vrijgegeven.

Geen zorgen over malware

Natuurlijk lever je een nieuwe website brandschoon op. Maar door de inzet van plugins en templates is het niet altijd uit te sluiten dat malware via deze weg kan binnendringen. Bescherm je klanten door websites realtime te scannen op malware of virussen. Je ontvangt hiervan automatisch een bericht en je ziet meteen welke bestanden verdacht zijn. Hierdoor zit je kort op de bal en voorkom je reputatieschade.

Bevestig kwaliteit met ISO en NEN certificering

Ons Information Security Management System (ISMS) wordt jaarlijks door externe partijen geaudit. Hierdoor zijn wij al jaren zowel ISO 27001, 9001 als NEN 7510 (zorg data) gecertificeerd. Tegenwoordig een vereiste voor het kunnen aanbieden van informatieverwerkende diensten aan grotere organisaties.

ISAE 3000 verklaring

Van onze belangrijkste processen beschikken wij ook over een ISAE 3000 verklaring. Onafhankelijke auditoren aangesloten bij de International Federation of Accountants (IFAC) hebben tijdens audits vastgesteld dat onze interne beheerprocessen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals ze zijn beschreven.

Stel je klanten gerust

Natuurlijk zijn al onze managed servers voorzien van uitgebreide DDoS-bescherming. Hiervoor maken we gebruik van NaWas die bij detectie van een aanval automatisch het verdachte verkeer weet te filteren uit het netwerk. Maar ook op applicatieniveau zijn maatregelen van toepassing die verschillen per CMS en framework. Bijvoorbeeld voor het uitfilteren van brute force aanvallen op login pagina’s.

Wij zorgen dat jullie bij zijn

Natuurlijk worden onze managed hosting servers voorzien van alle updates & patches die uitkomen. Deze worden automatisch iedere nacht toegepast. Verwachten wij dat een update een korte onderbreking geeft dan kondigen we dit vooraf aan. Bijvoorbeeld bij database en kernel upgrades. Je hebt dan ook de mogelijkheid om dit moment te verplaatsen.

Heeft je opdrachtgever specifieke security eisen?

Bij ons is het haalbaar

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina