terug naar overzicht

Werk nog efficienter

Afbeelding voor Werk efficienter

We weten hoe je zit met tijd. Daarom willen we je daar zoveel mogelijk van besparen. Weg met repeterende handelingen! Met ons platform staat je volgende project binnen een paar tellen online

Met onze 20 jaar ervaring in de hostingindustrie weten we wat belangrijk voor je is.: tijd. Daarom hebben we ons dashboard helemaal ontworpen op de dynamiek en processen binnen een agency, en dan nog iets efficiënter.

Want wij laten de techniek voor jullie werken. Geen repeterende handelingen voor DNS-instellingen en SSL-certificaten. Of, nog erger, het zorgen dat al jouw collega’s bij de juiste accounts kunnen. Dat wordt allemaal automatisch voor je gedaan. Zo haal je het maximale uit jouw tijd en vergeet je niets.

Ons platform is niet gebonden aan één CMS. Sterker nog, we ondersteunen ze bijna allemaal! Of jullie klanten nou WordPress gebruiken, Drupal, CraftCMS of Umbraco. Wij zijn niet gebonden. Benieuwd hoe we dat doen?

Let op: nerd-alert!

In ons dashboard maak je een project aan op basis van een servertemplate. Hierin staat precies wat er nodig is om jullie website snel en efficiënt te hosten. Bijvoorbeeld PHP 8.1, Redis cache, Fast CGI cacheregels of aangepaste vhost regels. Maar bijvoorbeeld ook welke database backend jullie gebruiken. Zoals MariaDB, MSSQL of toch liever Postgres? Wij zijn vrij in de combinaties en kunnen deze dus afstemmen op jullie werkwijze.

Middels Infrastructure as code (IaC) worden de onderliggende servers voorzien van de juiste configuratie en kunnen jullie meteen aan de slag.

</nerd-alert>

Natuurlijk is het niet fijn om hosting zaken verspreid te hebben over meerdere partijen. Daarom bieden we alles wat je nodig hebt voor jullie klanten. Zoals mailhosting met uitstekende spamfiltering en webmail, domeinregistratie en DNS-beheer. En draait dit momenteel ergens anders? Dan hebben we de migratietools klaar om dit eenvoudig over te zetten.

Overstappen

Wil jij ook sneller websites uitrollen?

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina