Managed hosting voor Digital Agencies Performance_

Afbeelding voor [rood] Managed hosting voor [/rood] Digital Agencies[grijs] Performance_[/grijs]

Probeer gratis de snelste managed hosting van Nederland uit

Wij helpen je met migreren!

Jullie klanten verwachten snelle websites. Het kan zelfs een reden voor ze zijn om van agency over te stappen. Daarom bieden wij het snelste hosting platform van Nederland. Hierdoor haal je het maximale uit websites en score je bij de opdrachtgever.

Hosting vanuit Nederland

Onze infrastructuur is specifiek ontworpen voor razendsnelle performance. Niet voor niets verslaan we in iedere benchmark de cloudservers van de grote publieke aanbieders. Deze infrastructuur is volledig ondergebracht in Nederlandse datacentra. Hierdoor zijn we dicht bij de eindgebruiker en zijn er minder zorgen over privacy risico’s in het buitenland.

hosting performance icoon
Dedicated Resources
hosting performance grafiek
Performance Focused
Positieve vink icoon
Nederlandse Datacentra

Content Delivery Network

Wil jouw opdrachtgever het internationale publiek bereiken? Met één druk op de knop activeer je Cloudflare voor een website. Onze automation neemt dit gehele proces uit handen zodat hier geen technische kennis voor nodig is. Daarna maak je kosteloos gebruik van het grootste content delivery netwerk van de wereld en ben je voor iedereen dichtbij.

Ideale stack voor ieder CMS

Ieder CMS of framework heeft zijn ideale stack. Een combinatie van software, configuratie en caching. Dankzij onze intensieve samenwerking met de grootste bureau’s weten we wat echt lekker werkt. En daar kunnen jullie gebruik van maken. Je selecteert eenvoudig welk CMS of framework je gaat gebruiken en ons platform zet alles voor je klaar!

Optimale caching oplossing

Websites worden razendsnel door het gebruik van caching. Hiermee hoeven pagina’s met generieke content niet iedere keer opnieuw te worden opgebouwd. Het zijn deze websites die een laadtijd van enkele milliseconden halen. Bij het selecteren van jullie CMS of framework profiel rollen wij standaard de passende caching uit.

Op zoek naar een passende oplossing voor jouw opdrachtgever?

Je bent aan het juiste adres

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina