Managed hosting voor Digital Agencies Performance_

Top-Notch Hosting Hardware

Overtref de verwachtingen van jouw opdrachtgevers met razendsnelle websites. Ons platform is ontworpen voor top performance en verslaat de public cloud in iedere benchmark.

Geef websites een boost

De reactiesnelheid van jullie websites is cruciaal voor opdrachtgevers. Zonder goede performance zijn topposities in zoekresultaten uitgesloten en blijf je achter in de conversie. Onze automation en razendsnelle infrastructuur helpen jullie hierin.

Maak een snelle start

Bij ieder project geef je aan welk CMS of framework je gaat gebruiken. Onze automation weet hierdoor precies welke combinatie aan software, configuratie en caching hij klaar moet zetten om out of the box verbluffende resultaten te boeken. Hebben jullie een eigen voorkeur voor een inrichting? Geen probleem. Onze automation kan hier mee overweg en zorgt dat dit wordt toegepast op al jullie projecten. 

Profiteer van caching

De rol van goede caching voor top performance is essentieel. Het zorgt er voor dat een pagina meteen kan worden uitgeserveerd aan een bezoeker zonder deze eerst op te hoeven bouwen. De meest effectieve maatregelen verschillen per CMS of framework, daarom zetten we deze automatisch voor je klaar bij ieder nieuw project.

Voor verkeer uit het buitenland hebben we een integratie met Cloudflare. Met één druk op de knop activeer je deze CDN en onze automation verzorgt de configuratie en DNS mutaties. 

Automatische Cloudflare koppeling in Rootnet dashboard

Van Nederlandse bodem

De basis van onze dienstverlening zijn virtual private servers waarop jullie projecten worden uitgerold. Hiervoor gebruiken wij eigen infrastructuur in Nederlandse datacentra, dicht bij jullie opdrachtgevers. De performance van dit platform is uniek en verslaat in meerdere benchmarks de gangbare public cloud aanbieders. Daarmee worden ook pagina’s snel die niet kunnen worden voorzien van cache zoals bijvoorbeeld een bestelpagina of het administratiedeel aan de achterkant.

Op zoek naar een passende oplossing voor jouw opdrachtgever?

Je bent aan het juiste adres

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina