terug naar overzicht

Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting is een goede overweging voor digital agencies. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan WordPress-websites op het gebied van performance en beschikbaarheid. Ook zaken als een degelijke service level agreement worden steeds belangrijker, zelfs het land waar de website gehost wordt. Je kunt deels inspelen op deze eisen met een eigen server of shared hosting. Maar juist managed WordPress hosting geeft je als agency een flinke voorsprong binnen een concurrerende markt.

Snellere websites
Veel van onze nieuwe partners komen van een standaard server met een Plesk of DirectAdmin control panel. Wij kennen deze maar al te goed, wij zijn er ook groot mee geworden. Maar om WordPress websites echt snel te laten reageren zijn serverconfiguraties nodig die je niet opzet met een standaard control panel.

Samen met onze partners werken wij continu aan de meest optimale configuratie voor WordPress. Met inzet van meerdere cachinglagen kunnen we de reactietijd van WordPress-websites flink verbeteren. Ook filteren wij veel voorkomende aanvallen op WordPress-websites zodat servers de aandacht kunnen geven aan echte bezoekers (…en Google!).

Kick-ass support
Managed WordPress hosting komt met een retegoed supportteam met kennis van zaken. Zo helpen we niet alleen met migraties, maar ook met complexe performanceproblemen en schaalbaarheid. Hierdoor kunnen onze partners de meest uitdagende projecten aan. Zoals bijvoorbeeld Sportnieuws.nl met soms meer dan 10.000 bezoekers tegelijk. Of websites voor de GGD waarbij informatie altijd beschikbaar moet blijven.

Natuurlijk komt managed WordPress hosting met 24/7 monitoring op de dienstverlening. Ons team grijpt proactief in wanneer we zien dat er een probleem dreigt te ontstaan. Hierdoor kunnen jullie focus houden op jullie eigen werk. Of genieten van een vakantie natuurlijk. Loop je toch tegen een kritiek probleem aan? Dan zijn we ook in het weekend telefonisch bereikbaar.

WordPress hosting en veiligheid
We maken het developers makkelijk. Middels je SSH key log je razendsnel in op ieder project waar je als developer veel vrijheid geniet. Je kunt bulkacties uitvoeren met WP-CLI, werken met Composer, realtime error- en accesslogs uitlezen en direct jouw database-editor laten verbinden met MySQL. En natuurlijk hebben we deploytools als Buddy, Gitlab, BitBucket en DeployHQ geïntegreerd in ons dashboard.

Managed WordPress hosting in Nederland
Sinds de intreding van de GDPR/AVG zien onze opdrachtgevers steeds meer vragen over waar de website fysiek wordt gehost. Geen vreemde gedachte, zeker niet als je bekijkt dat de initiatiefnemer van de dataverwerking in eerste instantie verantwoordelijk is.
Onze managed hosting dienstverlening is volledig ondergebracht op Nederlandse bodem in datacentra in Ede en Amsterdam. Geen slechte plek, want Nederland beschikt immers over het grootste internetknooppunt ter wereld.
Rootnet heeft zijn kwaliteit en informatiebeveiliging ingericht conform ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Hierop worden we jaarlijks getoetst door externe auditoren. We leggen norm voor informatiebeveiliging ook op aan onze toeleveranciers zodat dit van toepassing is op de gehele keten van verwerkers.

Ervaar het zelf!

Probeer ons nieuwe platform middels onze trial en kijk samen met onze technische support hoeveel sneller jouw WordPress websites op onze Managed hosting zijn.

Ervaar de snelste WordPress hosting >_

Op zoek naar snelheid, beschikbaarheid en service?

Neem contact op met Marlou

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina

"*" geeft vereiste velden aan