terug naar overzicht

Managed Drupal hosting

Drupal is een open source cms dat vaak gebruikt wordt door digital agencies met veel technische kennis in huis. Herken je dit? Dan weet je ook dat juist voor organisaties zoals die van jullie managed Drupal hosting een goede overweging is. De zorg besteed je uit, terwijl je zeggenschap houdt over de inrichting van de omgeving. Rootnet biedt managed hosting met precies deze vrijheid.

Jouw persoonlijke hostingstack
We hebben geoptimaliseerde hostingconfiguraties uitgeschreven die je met één druk op de knop kunt selecteren. Dit geldt voor alle Drupal 7, 8 of 9 projecten. Deze configuraties zorgen dat je het maximale uit Drupal kan halen. Maar we zien ook tussen agencies verschillen in voorkeuren. Misschien gebruiken jullie liever PostgreSQL in plaats van MySQL? Of Memcache in plaats van Redis? Met onze custom hostingtemplates rol je voor ieder project jullie ideale stack uit.

Als developer heb je met je SSH-key de vrijheid om te werken met tools als Composer. Ook tail je realtime de error- en accesslogs. En natuurlijk hebben we deploytools als Buddy, Gitlab, BitBucket en DeployHQ geïntegreerd in ons dashboard. We denken graag in mogelijkheden, net als jij.

Drupal websiteperformance
Gelukkig komt Drupal standaard al met goede cachingopties. Toch zijn onze nieuwe relaties iedere keer weer verrast als zij kennismaken met Rootnets managed hosting. Dat komt niet alleen door een geoptimaliseerde Drupal hosting configuratie, we hebben ook veel te danken aan ons simpelweg razendsnelle platform. Deze hebben we ondergebracht in Nederlandse datacentra, zodat we dicht bij de eindgebruiker zitten. Maken jullie Drupal websites voor internationaal verkeer? Dan activeer je Cloudflare CDN met één druk op de knop.

Kick-ass support
Voor managed Drupal hosting heb je natuurlijk ook een retegoed supportteam nodig met kennis van zaken. Bijvoorbeeld om te sparren over nieuwe uitdagende projecten met een hoop simultaanverkeer. Of omdat een van jullie Drupal-websites een lagere reactietijd heeft dan jullie andere projecten. Dan kijken we graag even mee.

Natuurlijk komt managed Drupal hosting met 24/7 monitoring op de dienstverlening. Ons team grijpt proactief in wanneer we zien dat er een probleem dreigt te ontstaan. Hierdoor kunnen jullie focus houden op jullie eigen werk. Of bezoek je zonder zorgen een Drupal conferentie 🙂 Loop je toch tegen een kritiek probleem aan? Dan zijn we ook in het weekend telefonisch bereikbaar voor je Drupal hosting vraagstukken.

Hosting in Nederland
Drupal is uitermate geschikt om te worden ingezet bij midden en grote organisaties. Deze opdrachtgevers stellen vaak wel hogere eisen aan informatiebeveiliging en GDPR/AVG. Het is prettig om te weten dat managed Drupal hosting van Rootnet hier goed op aansluit. Onze kwaliteit en informatiebeveiliging is al jaren ingericht conform ISO 9001, 27001 en NEN 7510. En daar worden we ieder jaar weer op geaudit. Alle dataverwerking vindt plaats op Nederlandse bodem, namelijk in Amsterdam (EuNetworks) en Ede (BIT).

Bereikbaarheid vinden wij belangrijk. Je kunt ons bereiken per mail, ticket of gewoon oldskool via de telefoon. Ook als je nog geen klant bent zitten we klaar voor een goede sparringsessie. Laat maar horen wanneer je langskomt, de koffie wordt gezet.

Ervaar het zelf!

Probeer ons nieuwe platform middels onze trial en kijk samen met onze technische support hoeveel sneller jouw WordPress websites op onze Managed hosting zijn.

Ervaar de snelste Drupal hosting >_

Op zoek naar snelle en stabiele Drupal hosting?

Neem contact op met Marlou

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina

"*" geeft vereiste velden aan