terug naar overzicht

Kickass support

Afbeelding voor Kickass support

We staan voor je klaar, zodat je snel weer door kunt. Want wij weten dat jouw klant staat te springen om zijn nieuwe website.

Gelukkig hebben wij de meeste zaken rondom webhosting al weggeautomatiseerd. Ons platform zorgt er zelf voor dat de juiste instellingen en maatwerken al wordt toegepast. Daar loop je dan ook niet meer tegenaan. De meeste vragen gaan dan ook meer over de websites zelf en ondersteuning bij migraties.

Tijdens kantooruren staat ons team voor je klaar. Via ons ticketsysteem en natuurlijk ook telefonisch, want dat schakelt net even lekkerder als je meteen door moet. Ervaar je buiten kantooruren een groot probleem bij een van jullie websites? Dan kun je schakelen met een van onze engineers van de 24/7 storingsdienst.

Hulp nodig bij een nieuwe opdracht?

Grotere opdrachtgevers dragen vaak ook een grotere verantwoordelijkheid als het gaat om informatiebeveiliging of continuïteit. En dat willen ze graag bij jullie terug zien. Als managed hosting partner staan we je bij in deze trajecten. Hierdoor kom je goed beslagen ten ijs en kun je eerder aan de slag met jullie eigen dienstverlening.

Neem een rondleiding!

We geven je graag een rondleiding door ons nieuwe platform heen zodat je direct kan ervaren hoe makkelijk het werkt. Je kan daarnaast ook meteen al je hosting vragen stellen aan een van onze technische support medewerkers.

Maak het mij makkelijk >_

Wie vraagt wordt bij ons niet overgeslagen.

Wil je ook gewoon goede support?

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina