Managed hosting voor Digital Agencies Dashboard_

Marlou achter desktop

Wij kennen de dynamiek van een Digital Agency dankzij 20 jaar managed hosting en intensieve samenwerking met toonaangevende bureau’s. Hiervoor hebben we ons platform ontworpen met daarbij een top notch dashboard voor de meest optimale workflow.

Ons dashboard: direct inzicht in je belangrijkste processen

Teamwork

Continu goed presteren is haalbaar. In ons dashboard zorg je er eenvoudig voor dat de juiste mensen bij de juiste onderdelen kunnen. Het aanmaken van een nieuwe hostingomgeving is zo geautomatiseerd dat deze met één klik voldoet aan jullie manier van werken. Geen instelling of optie die je vergeet, welk CMS of framework je ook gebruikt. Hierdoor kan iedereen in het team een project voorbereiden, altijd volgens dezelfde hoge standaard.

Realtime insights

Ieder project is inzichtelijk met realtime informatie over prestaties en eventuele fouten. Je kunt er eenvoudig domeinnamen koppelen, geavanceerde rewrites beheren en backups restoren. Maar ook voorkeuren wijzigen, zoals het inschakelen van Cloudflare CDN of het wijzigen van de PHP versie. Ons platform maakt het je makkelijk en neemt zoveel mogelijk werk uit handen zoals automatisch DNS beheer en het activeren van SSL.

Standaard integraties

We integreren standaard al met de meest gebruikte deploytools. Hierdoor release je eenvoudig al jullie websites en applicaties. Maak je nog geen gebruik van een deploytool? Geen probleem. Elke medewerker kan zijn of haar SSH-keys opgeven in het eigen profiel. Is een medewerker gekoppeld aan een project? Dan zijn deze keys vrijgegeven.

Geen antwoord kunnen vinden op je vraag?

Stel hem direct aan de experts

avatar van Danny
Danny staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina