terug naar overzicht

24/7 monitoring

Afbeelding voor 24/7 monitoring

Geen stress over downtime

Wij monitoren 24/7 alle servers op ons platform, dus ook die van jullie. Dat betekent dat er op elk moment van de dag, of het nu 3:00 uur ‘s nachts is of 16:00 uur op zaterdagmiddag, een team paraat is om opvolging te geven aan een melding.

Gelukkig is ons platform dermate robuust opgezet dat veel mogelijke oorzaken zijn uitgesloten of al automatisch worden afgevangen. Zoals bijvoorbeeld met DDoS-aanvallen. De meeste meldingen gaan dan ook over individuele websites. Bijvoorbeeld door een iets te royaal geschreven database query. Of door een crawler die alle resources van jullie server weet uit te putten.

Met de ervaring van onze engineers weten we dergelijke meldingen goed te verhelpen. We adviseren daarnaast over eventuele optimalisaties of tegenmaatregelen. En indien nodig vergroten we tijdelijk de capaciteit zodat jullie klanten bereikbaar blijven.

Lopen jullie zelf tegen een kritiek probleem aan? Dan kun je gebruik maken van ons 24/7 storingsdienst. Samen met een engineer kan dan ook buiten kantooruren een probleem worden verholpen.

Probeer het zelf uit!

Probeer ons nieuwe platform middels onze trial en kijk samen met onze technische support hoeveel sneller en stabieler jouw websites op onze Managed hosting zijn.

Ervaar het zelf >_

Vraag maar raak

Wil je ook weer genieten van je vakantie?

avatar van Marlou
Marlou staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina