Lees meer

Casus 1

Dual Inventive

Omschrijving

Dual Inventive ontwikkelt en produceert innovatieve technologische producten die het werken aan de railinfrastructuur veiliger en efficiƫnter maken, de spoorcapaciteit voor vervoerders maximaliseren en de betrouwbaarheid van de railinfrastructuur verbeteren.

COLIN Over Dual Inventive

“De dienstverlening van Dual Inventive kan met recht mission critical worden genoemd. De eisen voor beschikbaarheid en veiligheid zijn zowel in de producten van Dual Inventive als de infrastructuur bij Rootnet leidend in het ontwerp.

Om dit mogelijk te maken hebben teams van Dual Inventive en Rootnet op structurele basis contact met elkaar. Tijdens deze sessies wisselen we kennis en informatie uit voor verdere ontwikkelingen van de uiteindelijke dienstverlening. De dienstverlening vanuit Rootnet bestaat uit een high available platform met netwerk peers naar de bekendere telecom providers. Dit platform is niet alleen volledig managed. Er is ook een programma voor het structureel overfalen en testen van de redundantie van het platform.”