terug naar blogs

Slingers, taart en confetti.

Afbeelding voor Slingers, taart en confetti.
avatar van Colin
auteur
Colin
auteur
avatar van Colin
Colin
20 juni 2022 leestijd 1 minuten

Het is feest! Slingers, taart en confetti. Deze maand verwelkomen namelijk we niet één maar twee nieuwe collega’s bij Rootnet. Welcome aboard Lou en Jasper!

Hoewel, helemaal nieuw… Jullie hebben Lou misschien al eerder gesproken of gezien. Het afgelopen half jaar liep hij stage bij het supportteam. Die periode heeft hij met vlag en wimpel afgesloten, met een diploma in zijn pocket. En nu is hij bij ons in vaste dienst. Later dit jaar start hij, naast zijn werkzaamheden voor Rootnet, met zijn duale opleiding Cyber Security & Cloud.

Jasper versterkt ons developmentteam met zijn frontend skills. Dit team is verantwoordelijk voor ons dashboard waar je als gebruiker al je projecten en domeinnamen beheert. Jasper heeft eerder vooral websites ontwikkeld in WordPress, maar is zich meer gaan specialiseren in applicatieontwikkeling. Dan zit je hier goed. Met methodieken als DDD, uitgebreide testsuites en code analysis tools zorgen Jasper en zijn collega’s van het developmentteam ervoor dat we continu nieuwe features kunnen uitrollen.