terug naar blogs

Club Tropicana

Afbeelding voor Club Tropicana
avatar van Colin
auteur
Colin
auteur
avatar van Colin
Colin
16 december 2021 leestijd 2 minuten

Waar verlang je nou het meeste naar tijdens een koude donkere decembermaand? Zon, zee, strand en COCKTAILS! Die eerste puntjes waren nog wat lastig gezien vliegverbod en zulks. Dus dan tenminste de cocktails. Dus team Rootnet trok cocktailprikkers om te bepalen wie remote en wie onsite een training kreeg van een ware pro van Bar Company. Zo iemand die je doorgaans aan de andere kant van de bar ziet staan. Met sociale skills en een hip opgerolde broek dat heel veel gaten/scheuren heeft. Anyhoes, een echte dus!

We kunnen het schudden..
Met veel elegance kregen we een demonstratie hoe het moet. Met flessen die rondzwieren, een hoop ijs en grappig kleurende sapjes. De grote baas mocht het proeven en ooh, what a lucky man he was. Maar toen moesten wijzelf toch echt aan de bak. En dat was even wat anders dan een lauw biertje tappen.

Shaken, not stirred
Maar we leren snel en voor we het wisten toverden we de beste Vespers, Mojito’s, Cosmopolitans en Sex on the Beaches op tafel. En het mooiste van alles is dat ze natuurlijk ook geproefd moesten worden. Allemaal! Behalve dan de collega’s met Pagerduty, die kregen een Virgin on the Beach. Ook lekker.

Mocht dat internet toch maar een hype blijken dan beginnen we gewoon een bar, gezellig!