Rootnet <3 CoderDojo!

Jong geleerd is oud gedaan. Een waarheid als een koe, ook binnen de ICT. Wij namen zelf de proef op de som en stelden elkaar de volgende vraag: hoe oud was je toen je je eerste regel code schreef?

Lees meer


Scrummen voor dummies

Frank en Tuna (Martijn) vormen samen met Danny het development team dat samen het CRM systeem beheert en ontwikkelt. Een voor Rootnet essentieel systeem; het reguleert namelijk de afhandeling van de tickets voor de helpdesk, het beheer van alle relaties en de domeinnaamregistraties. Onlangs hebben ze met zijn drie├źn een tweedaagse cursus scrum gevolgd en de methodiek ge├»mplementeerd.

Lees meer


Mooie code

Not all codes are created equal. En hier bij Rootnet hebben we daar een duidelijke mening over. Maar hoe ziet mooie code er dan uit?

Lees meer


It’s a small world after all…

Wat doen fysieke afstanden er nog toe in het digitale tijdperk? Wij vonden het tijd om dit eens in de parktijk te testen. Rootnet-style.

Lees meer


ISO- en NEN normeringen

Rootnet heeft onlangs drie trajecten voor ISO en NEN-normeringen succesvol doorlopen. In dit artikel deelt Colin zijn ervaringen en tips over het (soms behoorlijk pittige) proces.

Lees meer