Een (web)applicatie online houden is een joint effort. Die goede samenwerking is van groot belang. Wij fungeren als jullie Site Reliability Engineers en denken graag mee over verdere groei en optimalisatie.

Natuurlijk starten we met een goede afstemming. Welke software en configuratie heb je precies nodig? En welke risico’s zijn acceptabel of willen we juist afvangen. Na deze fase gaan we graag een stapje verder. Welke groeiplannen zijn er? Herkennen we knelpunten in de applicatie die een plek verdienen op de backlog? Of wellicht is de implementatie van Kubernetes wel een goede stip aan de horizon.

Onze Site Reliability Engineers zijn gewoon laagdrempelig bereikbaar. Per telefoon, mail of ticket. En wil je liever een whiteboardsessie houden, dan ben je natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Daar is de koffie net zo goed als onze service, done right!

We werken graag met een vast team aan de hosting van jullie applicatie. Zo leren we deze zo goed mogelijk kennen. Mocht er zich dan toch iets voor doen, dan kunnen onze collega’s autonoom handelen. Dit om de eindgebruiker de beste ervaring te blijven garanderen.

Overstappen

Op zoek naar een goede hosting partner?

avatar van Robert
Robert staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina