terug naar overzicht

De ideale software stack

Afbeelding voor De ideale software stack

Heeft jouw webapplicatie meer nodig dan een standaard LAMP stack? Dan zit je hier goed. Wij stellen het ideale platform samen.

De kracht van onze managed hosting dienst is dat wij niet vastzitten aan een standaard software stack. We rollen servers uit op basis van IaaS. Samen met jullie selecteren we de gewenste software en vullen we deze aan met applicatiespecifieke configuratieregels. Onze software management laag doet de rest. Op ons platform zien we dan ook de meest uiteenlopende softwarecombinaties terug. Zoals .Net Core i.c.m. PostgreSQL. Of juist PHP i.c.m. Elasticsearch en een MariaDB master-slave cluster. Eigenlijk is niets te gek.

Van jullie eigen software- en configuratiecombinatie maakt ons systeem een unieke template. Hiermee kun telkens opnieuw een omgeving uitrollen die identiek is. Handig voor test en acceptatie. Of voor als je voor een eindklant een eigen omgeving wenst.

Alle software voorzien wij automatisch van software-updates en monitoring. Ziet ons systeem afwijkende resultaten in de monitoring? Dan grijpen onze engineers in, 24/7. Dus ook in het weekend! En als jullie zelf op vakantie zijn.

Overstappen

Wil jij ook je eigen stack?

avatar van Robert
Robert staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina