terug naar overzicht

ISO 9001, 27001 en NEN 7510 certified

Afbeelding voor ISO/NEN certified

Je ziet maar zelden dat een (web)applicatie geen persoonsgegevens verwerkt. Kwaliteit en informatiebeveiliging zijn risico’s en moet je dus borgen. Onze dienstverlening is hierop gericht.

Het Information Security Management System (ISMS) van Rootnet omschrijft onze processen rondom managed hosting. Deze laten we ieder jaar door twee externe partijen auditeren. Hierdoor weten we zeker dat we het niveau leveren dat vereist is en zijn we gecertificeerd.

Onze hosting infrastructuur is ondergebracht in Nederlandse datacentra en uitsluitend toegankelijk voor engineers van Rootnet. Hierdoor zijn wij de laatste stap in de keten van verwerkers en heb je niet te maken met verdragen als Safe Harbor, EU-VS-privacyschild of eventuele nieuwe varianten. Indien nodig kun je bij ons gebruik maken van een private cloud waarbij zelfs op hardwareniveau een scheiding mogelijk is.

Dit zijn voorbeelden van maatregelen die voor sommige eindgebruikers van jullie applicatie verplicht zijn. Het is dus wel zo fijn dat deze standaard al aanwezig zijn binnen onze managed hosting dienstverlening. Dat vinden wij managed hosting done right!

Overstappen

Op zoek naar ISO certified hosting?

avatar van Robert
Robert staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina