terug naar overzicht

Het snelste platform van Nederland

Afbeelding voor Het snelste platform van Nederland.

Natuurlijk is de juiste softwareconfiguratie van essentieel belang voor een goede performance. Maar als uitgekiende caching niet meer afdoende is, komt het neer op brute rekenkracht en razendsnelle i/o.

Toegegeven: wij zijn nerds! We houden van mooi spul in onze datacentra. Daarom besparen we geen euro op onze infrastructuur. We durven dan ook wel te zeggen dat we het snelste platform van Nederland hebben voor managed hosting. Gaat het bij jullie webapplicatie niet alleen om performance maar ook om volume? Dan is onze big storage oplossing wellicht een mooie aanvulling.

Onze eigen infrastructuur is ondergebracht in twee datacentra: Bit in Ede en EuNetworks in Amsterdam. Afhankelijk van jullie wensen kunnen webapplicaties worden ondergebracht in een single of multi-datacentre opstelling. Of hybride, bijvoorbeeld als je ook gebruik wilt maken van public cloud componenten.

Doordat wij niet gebonden zijn aan een specifieke cloud vendor of software stack kunnen wij adviseren wat in jullie fase de beste oplossing is. We gaan daarom graag de samenwerking aan.

Overstappen

Mag het allemaal wat sneller?

avatar van Robert
Robert staat klaar om je te helpen
Naar contactpagina